Bratari Cuplu - Ce semnifica si ce model sa alegi?

Bratari Cuplu - Ce semnifica si ce model sa alegi?

Se apropie aniversarea relatiei si cauti un cadou pentru iubit sau iubita? Descopera colectia de bratari cuplu, ce semnifica si ce model sa alegi!

 

Cuprins:


1. Bratari cuplu - Semnificatia

2. Ce modele de bratari cuplu sa alegi:

- bratari cuplu distanta
- bratari pietre semipretioase
- bratari cuplu coroana
- bratari cuplu personalizate

3. Concluzie

 

1. Bratari cuplu - Semnificatia



Seturile de bratari pentru cupluri sunt accesorii foarte populare in intreaga lume si au fost concepute initial pentru tinerii indragostiti care dintr-un motiv sau altul au o relatie la distanta. Aceste bratari de cuplu reprezinta simbolul iubirii pe care indragostitii si-o poarta mereu, indiferent de numarul de kilometri care ii separa si au fost create pentru a usura duritatea relatiilor la distanta. 

Cand purtati o bratara care se potriveste cu cea pe care o poarta persoana iubita, nu conteaza ce distanta este intre voi doi, veti fi in mintea celuilalt de fiecare data cand va uitati la incheieturi. Te ajuta sa te simti conectat mental de persoana iubita oricand si oriunde. De aceea, bratarile pentru cupluri sunt foarte populare in randul indragostitilor care traiesc in alte orase sau tari si nu se vad atat de des. Si daca norocul ti-a suras pe plan sentimental si ai un iubit sau o iubita pe care o vezi zilnic, un set de bratari cuplu functioneaza excelent si pentru voi, pentru ca nu-i asa, nu este frumos sa aveti ceva care sa va aminteasca in permanenta de cealalta jumatate?

Chiar daca bratarile pentru cupluri sunt create pentru indragostiti, nimic nu va impiedica sa le purtati impreuna cu prietenii sau membrii familiei. Intelesul bratarilor de cuplu este de a ajuta la mentinerea unei persoane apropiate atunci cand aceasta este departe. Asta nu inseamna ca trebuie sa fii intr-o relatie romantica, le poti purta si ca un semn al prieteniei. Asadar, daca aveti un prieten, un frate, o sora, o mama, un tata, un var sau cineva special care va lipseste, sa le oferiti cadou cealalta jumatate din setul de bratari  este un gest frumos si arata cat de mult ii apreciati. Pentru a afla mai multe despre Bratari BFF, arunca o privire si peste acest articol

 

2. Ce modele de bratari cuplu sa alegi?


bratari-cuplu


Bratari cuplu distanta


Daca esti in cautarea unor bratari de cuplu dragute si esti un fan al bijuteriilor simple si delicate, aceste bratari cuplu distanta sunt ideale pentru tine. Fabricate din snur rezistent si pietre semipretioase, aceste bratari pot rezista contactului cu apa, transpiratia si substantele chimice. De aceea acestea sunt o alegere optima daca intentionati sa purtati zilnic bratari pentru cupluri. Bratara cu snur este cu o singura margeluta de 8 mm, iar lungimea acesteia poate fi reglata. Acestea sunt disponibile in mai multe culori diferite, iar in pachet poti include o felicitare personalizata cu un citat de dragoste, asa ca acest set de bratari cuplu distanta este cadoul perfect pentru a oferi cuiva iubit.

bratari cupluri

Bratari pietre semipretioase


Acest tip de bratari pentru cupluri sunt cele mai clasice si cele mai populare. Modelul este unisex si simplu, facandu-l sa se potriveasca atat pentru femei, cat si pentru barbati. Margelele pot fi realizate din orice material, dar preferam margelele din piatre naturale peste orice altceva. Piatra naturala arata luxos in comparatie cu orice margele din plastic, oferind bratarii valoare si calitate. Designul acestor bratari cu pietre este ca Ying si Yang, completandu-se perfect, exact ca si cuplul vostru. Bratara pentru femei este de o singura culoare, cu o margeluta distinctiva, creand un contrast frumos cu snurul. Designul bratarii pentru barbati este acelasi, dar cu culori opuse. Margeluta este ,,imprumutata" de la cealalta bratara, astfel incat sa aveti intotdeauna o parte din cealalta jumatate cu voi.


bratari cuplu coroana
 

Bratari cuplu coroana


Daca tu si jumatatea ta preferati un stil casual sau elegant, atunci un set de bratari cuplu coroana este alegerea potrivita pentru voi. Realizate manual cu pietre semipretioase si coroane decorate cu diamante din zirconiu, aceste bratari se potrivesc foarte bine impreuna. Combinatiile clasice de culori si designul simplu garanteaza asortarea cu succes la orice tinuta. 
 

bratari cuplu personalizate
 

Bratari personalizate cuplu


Exista numeroase modele de bratari personalizate cuplu si toate sunt la fel de romantice. Cu toate acestea, modelul de bratari personalizate cu nume sau intiale, completate cu data casatoriei sau data primei intalniri se numara printre preferate cand vine vorba de cadouri pentru cuplu. Gravate cu nume sau initialele voastre, aceste bratari marcheaza si evidentiaza legaturile puternice si relatia speciala pe care o aveti si va aminteste de dragostea pe care v-o purtati unul celuilalt.

Mai mult, un set de bratari personalizate cu nume sau initiale se dovedeste a fi o alegere excelenta, deoarece:

-    sunt unice si va reprezinta 
-    pot fi usor asortate oricarui stil
-    sunt o dovada incontestabila a iubirii
 


3. Concluzie


Fie ca sarbatoriti Valentine's Day sau aniversarea relatiei, exista o multime de optiuni de bratari pentru cupluri de unde poti alege, sunt disponibile intr-o gama variata de modele, asa ca sigur vei gasi un set de  bratari de cuplu potrivit pentru tine si jumatatea ta. Cele mai populare cadouri pentru cuplu  sunt insa bratarile personalizate, care sunt realizate la comanda si sunt gravate cu nume, date si mesaje cu insemnatate sau bratari personalizate cu poza care sa va aduca aminte de o intamplare draga si care descriu foarte bine relatia de dragoste speciala dintre voi. 

Cuplurile isi ofera reciproc surprize frumoase prin bratari personalizate, care pot fi usor purtate de ambii parteneri si care prin personalizare devin unice si capata valoare sentimentala de nepretuit. 
 


 

Suport clienti 09:00 - 18:00

0751681666 contact@onixbox.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!