Cadouri pentru barbati - Descopera 7 motive pentru a purta bratari negre

Cadouri pentru barbati - Descopera 7 motive pentru a purta bratari negre

Se apropie un eveniment si esti in cautare de idei de cadouri pentru barbati? Descopera 7 motive pentru care un barbat trebuie sa poarte bratari negre. 



Cand vine vorba de accesorii si bijuterii, barbatii adora negrul. Fie ca este vorba de costum, portofel, geanta sau chiar bratari cu pietre, negrul este intotdeauna culoarea castigatoare.

Ai spune ca odata cu venirea primaverii barbatii vor avea tendinta sa adauge putina culoare tinutei lor si sa opteze pentru bratari colorate, insa nu este cazul. Majoritatea barbatilor prefera sa poarte bratari negre, iar in randurile de mai jos vei afla de ce bratara cu pietre negre este atat de populara. 

 bratari negre


1. Bratara cu pietre negre se potriveste la orice tinuta


Desi acest lucru s-a schimbat destul de mult in ultimii ani, cand vine vorba de moda, barbatii nu sunt tocmai cei mai mari experti. Este pur si simplu mai usor sa alegeti cea mai sigura culoare, negru, pentru ca se potriveste cu orice. Majoritatea barbatilor prefera sa poarte bratari cu pietre negre, pentru ca este usor sa le asortezi fara a fi nevoie sa te gandesti la diferitele combinatii de culori si daca se va potrivi cu restul tinutei.
 

2. Bratara neagra se va potrivi de obicei cu ceasul


Daca alegeti sa purtati o bratara cu margele alaturi de ceas, ar fi cel mai bine sa alegeti o bratara neagra. Bratarile cu margele negre se potrivesc bine cu toate ceasurile. Majoritatea barbatilor tind sa fie colectionari de ceasuri in diferite culori si este placut sa alegi o bratara care sa se potriveasca cu toate ceasurile!
 
bratari cu pietre


3. Bratara cu margele negre este o alegere sigura


Pentru un barbat care nu a mai purtat niciodata bratari, purtarea de bratari cu margele negre este o optiune sigura, deoarece nu tipa dupa prea multa atentie. Alegerea este bazata si pe faptul ca bratara neagra se va potrivi si cu ceasul si de cele mai multe ori se potrivesc de minune. Totusi, trebuie tinut cont a rolul unei bratari barbatesti este pentru a-ti evidentia stilul, si nu neaparat pentru a fi combinate cu alte accesorii. 

 

4. Negrul este misterios


Exista ceva despre culoarea neagra care nu poate fi explicat. Poate ca a purta negru inseamna a face o declaratie. ,,Nu sunt atat de usor de citit".
 

bratara pietre semipretioase


5. Culoarea neagra reprezinta puterea


In unele culturi, negrul este asociat cu puterea, in alte culturi, este asociat cu distrugerea. Mai multe culturi antice au asociat negrul si cu puterea de protectie. Bratari cu pietre onix negru au fost purtate pentru rezistenta, protectie si incredere. Negrul este o culoare puternica si, prin urmare, bratarile cu margele negre reprezinta alegerea perfecta pentru omul puternic.
 
 

6. Negrul este atemporal


Negrul a fost cea mai iubita culoare in moda dintotdeauna. Este o culoare clasica si nu se poate demoda niciodata. Prin urmare, purtarea de bratari negre inseamna ca aceste bratari pot fi purtate de-a lungul anilor si anotimpurilor fara a a fi demodat. 
 


7. O bratara cu pietre neagra are un aspect profesionist


Ei bine, daca nu esti propriul tau sef, purtarea unor bratari colorate  la o intalnire de afaceri nu este tocmai o alegere inspirata. Cu toate acestea, purtarea unei singure bratari cu margele negre va fi perfecta, deoarece nu va distrage atentia. Cel mult, va crea un pic de interes si ar putea chiar sa inchei cu succes aceasta afacere!
 

bratara cu pietre


Alege bratari care te reprezinta si care iti scot in evidenta personalitatea


La Onixbox vei gasi o colectie de zeci de modele de bratari cu pietre, bratari luxury sau bratari personalizate de unde poti alege cadouri pentru barbati sau poti achizitiona pentru tine bijuteria care te reprezinta. Descopera colectia noastra de bratari barbati si comanda chiar acum bratara care te reprezinta si iti scoate in evidenta personalitatea.


 

Suport clienti 09:00 - 18:00

0751681666 contact@onixbox.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!