Ziua Tatalui – Descopera cele mai inspirate idei de cadouri pentru tati

Ziua Tatalui – Descopera cele mai inspirate idei de cadouri pentru tati
A venit sa te urmareasca la fiecare meci de fotbal, te-a invatat tainele pescuitului, sa mergi cu bicicleta sau chiar sa iti impletesti parul, iar acum este momentul sa-i multumesti tatalui tau pentru tot ceea ce a facut pentru tine. Se apropie Ziua Tatalui, iar echipa OnixBox  a creat un super ghid cu ajutorul caruia sa alegi cele mai inspirate cadouri pentru tati. 

In cazul in care inca nu stiai cand este Ziua Tatalui, aceasta se sarbatoreste pe 20 Iunie la nivel international si are o importanta deosebita, fiund o ocazie deosebita pentru a-i arata tatalui tau cat de mult inseamna pentru tine. 

Daca ai ajuns sa citesti acest articol, cel mai probabil esti intr-un mic impas si cauti idei de cadouri pentru tati. Stim ca probabil deja are o cana personalizata sau un tricou inscriptionat cu “cel mai bun tata" si vrei sa-i daruiesti acum ceva si mai original, asa ca venim in ajutorul tau cu cateva idei de cadouri pentru tata.
 

Bratari personalizate barbati

 
Ce modalitate mai buna de a spune ,,Te iubesc, tata" decat cu un cadou semnificativ pe care il poate purta zilnic? Colectia noastra de bratari personalizate barbati sunt create special pentru ca familia draga a unui tata sa isi exprime recunostinta si sa-i daruiasca taticului bratari personalizate cu poza sau bratari gravate cu numele copilului, o data speciala sau chiar un cuvant cu valoare sentimentala.

Bratari gravate cu poza


Printre cele mai inspirate idei de cadouri pentru tatici, cu bratari gravate cu poza nu ai cum sa dai gres. Poti alege o bratara personalizata cu poza copiilor sau a intregii familii, pe care o va purta mereu pe mana ca simbol al dragostei ce i-o purtati. 
 

Bratari cu nume 


O alta idee de cadouri pentru tatici este o bratara cu nume. Colectia noastra cuprinde bratari cu banut sau bratari cu placute din argint 925 pe care poti grava numele copiilor sau un cuvant care va reprezinta cel mai bine relatia tata-fiu sau tata-fiica. Bratara cu nume poate fi completata si de o poza gravata pe verso, pentru un cadou care il va impresiona! 

 

Alte idei de cadou tata in functie de personalitatea si stilului fiecarui tatic

 

Cadouri pentru tatici care prefera stilul clasic si elegant


Taticilor care prefera stilul clasic si elegant, o bratara din piele ii vine manusa. Nimic nu se compara cu o bratara din piele la care se adauga o placuta sau un banut din argint personalizat cu nume, date sau pozele celor dragi. 
 

Cadouri tata care prefera un stil casual 


Pentru taticii casual, recomandam bratari cu snur. Bratara cu snur este versatila, se asorteaza usor si nu pierzi prea mult timp sa o potrivesti cu tricoul sau camasa preferata. Colectia noastra de bratari cu snur cuprinde modele cu banut sau placuta din argint 925 care pot fi gravate cu poza, dar si cu nume, date sau cuvinte care va reprezinta. 
 

Cadouri tata cu un stil modern 


Unui tatic modern  ii plac accesoriile care ii scot in evidenta personalitatea si stilul, asa ca o bratara cu snur impletit poate fi exact ceea ce ii lipseste. Daruieste-i de Ziua Tatalui o bratara cu snur impletit si banut gravat cu poza sau numele copiilor si va fi cel mai fericit tatic din lume. 

O bratara personalizata reprezinta o idee excelenta de cadouri pentru tatici  de Ziua Tatalui. Colectia noastra de 
bratari personalizate cuprinde bratari din piele sau bratari cu snur si banut personalizat cu poza sau nume. Indiferent de alegerea pe care o faci, cu siguranta tatal tau va fi extrem de fericit cand va despacheta noul cadou, pe care suntem siguri ca nu-l va mai da jos de pe mana. 

 

Lantisoare personalizate 


De Ziua Tatalui se potrivesc cadourile cu semnificatie aparte, care transmit un mesaj personal si care vor fi pastrate mereu aproape. Un lantisor barbati poate fi exact ceea ce cauti pentru tatal tau. Colectia noastra de lantisoare personalizate cuprinde o gama variata de modele de lantisoare cu nume sau lantisoare argint personalizate cu date, citate scurte de iubire sau cuvinte si simboluri care va reprezinta relatia speciala pe care aveti. 
O idee originala de cadouri pentru tata o reprezinta un lantisor cu pandativ din inox care poate fi personalizat pe toate cele patru laturi ale sale. De exemplu, poti grava pe fiecare latura cate un nume, mesaje de dragoste sau date importante pentru tine.

Un alt model de lantisor barbati foarte apreciat este lantisorul cu pandativ in forma de placuta, cu doua laturi care pot fi personalizate cu nume, date, coordonate sau mesaje de dragoste.

Nu uita, pe langa cadou, sa adaugi si felicitari de ziua tatalui in care sa scrii mesaje de la multi ani pentru tata. La orice comanda plasata in magazinul OnixBox, iti oferim gratuit o felicitare pentru tati in care poti sa-i scrii mesaje sau urari speciale, din suflet. 

felicitari de ziua tatalui

Ziua Tatalui se apropie cu repeziciune, ziua de 20 Iunie fiind tot mai aproape. Acum este sansa ta de a crea un simbol unic de apreciere pentru barbatul care ti-a dat viata si de a-i arata cat de mult il pretuiesti. Alege sa-i daruiesti o bratara gravata sau un lantisor personalizat, alaturi de o felicitare pentru tati care exprima perfect relatia speciala pe care o aveti si care ii va aduce zambetul pe buze. 

Daca nu stii ce sa scrii pe felicitari de ziua tatalui, venim in ajutorul tau cu super idei care te vor inspira sa alegi cele mai frumoase mesaje de la multi ani pentru tata. Afla mai multe detalii in articolul - Top 40+ Mesaje de la multi ani pentru tata
 

Suport clienti 09:00 - 18:00

0751681666 contact@onixbox.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!