Bratari Personalizate Cupluri - Descopera cele mai inspirate idei de cadouri pentru cuplu

Bratari Personalizate Cupluri - Descopera cele mai inspirate idei de cadouri pentru cuplu
Se apropie un moment special a relatiei voastre si esti in cautare de idei inspirate de cadouri pentru cuplu? Afla in acest articol de ce un set de bratari personalizate cupluri este cadoul ideal pentru voi.

Deja nu mai este nici o noutate faptul ca in universul bijuteriilor moda se schimba relativ rapid, la fel ca si in orice alta categorie de fashion. Apar foarte multe modele noi de bratari si coliere care au un design care mai de care mai atragator, minimalist sau mai sofisticat de unde poti sa alegi in functie de preferinta. 

Exista insa o categorie de bijuterii care rezista deja de foarte multi ani in topul preferintelor, in special in randul cuplurilor, si care se pare ca nu va disparea niciodata din acest top, ba din contra, sunt tot mai populare. Cred ca ai ghicit deja, este vorba despre bratari personalizate cupluri.

bratari personalizate cupluri

Exista o multime de optiuni de bratari pentru cupluri de unde poti alege, sunt disponibile intr-o gama variata de modele, asa ca sigur vei gasi un set de  bratari de cuplu potrivit pentru tine si jumatatea ta. Cele mai populare cadouri pentru cuplu  sunt insa bratarile personalizate, care sunt realizate la comanda si sunt gravate cu nume, date si mesaje cu insemnatate sau bratari personalizate cu poza care sa va aduca aminte de o intamplare draga si care descriu foarte bine relatia de dragoste speciala dintre voi. 

Cuplurile isi ofera reciproc surprize frumoase prin bratari personalizate, care pot fi usor purtate de ambii parteneri si care prin personalizare devin unice si capata valoare sentimentala de nepretuit. 
 

De ce sa investesti in bratari de cuplu personalizate



Daca inca nu esti convins daca merita sa cumperi bratari personalizate cupluri, o sa descoperi in randurile de mai jos de ce acestea merita toti banii. Fie ca este vorba de un cadou pentru aniversarea nuntii, pentru a sarbatori 1 an de relatie sau pentru Ziua Indragostitilor, cautati intotdeauna cel mai original cadou pe care sa-l oferiti persoanei iubite. Avand in vedere acest lucru, bratarile sunt din ce in ce mai populare printre cupluri din mai multe motive:

-    sunt usor de personalizat
-    exista foarte multe modele disponibile de unde sa alegi ce vi se potriveste
-    sunt usor de purtat, chiar si zilnic
-    sunt oferite la preturi care se potrivesc tuturor bugetelor

bratari personalizate cuplu

Cum sa alegi un set de bratari de cuplu care sa va reprezinte

 

1. Alege sa gravezi un mesaj cu semnificatie sau o poza care sa va aduca aminte de un moment drag


Exista numeroase modele de bratari pentru cuplu si toate sunt la fel de romantice. Cu toate acestea, modelul de bratari personalizate cu nume sau intiale, completate cu data casatoriei sau data primei intalniri se numara printre preferate cand vine vorba de cadouri pentru cuplu. Gravate cu nume sau initialele voastre, aceste bratari marcheaza si evidentiaza legaturile puternice si relatia speciala pe care o aveti si va aminteste de dragostea pe care v-o purtati unul celuilalt.

Mai mult, un set de bratari personalizate cu nume sau initiale se dovedeste a fi o alegere excelenta, deoarece:

-    sunt unice si va reprezinta 
-    pot fi usor asortate oricarui stil
-    sunt o dovada incontestabila a iubirii

 

2. Alege modelul preferat de bratari pentru cupluri si tine cont de dimensiunea elementului gravat


Este important sa stii daca vrei un set de bratari gravate si cat de lung poate fi textul astfel incat sa nu fii nevoit sa il scurtezi prea mult, iar mesajul sa isi piarda semnificatia. In colectia de bratari de la OnixBox vei gasi modele variate de bratari de cuplu care sunt realizate manual, cu diferite elemente din argint. Iti prezentam doar cateva modele dupa care te poti ghida cand vrei sa achizitionezi:

Bratari cu snur si banut personalizat din Argint 925 - de departe cele mai populare modele de bratari pentru cupluri, pe acest model puteti grava atat nume, initiale sau simboluri cat si fotografii. In functie de preferinte, poti opta pentru bratari cu banuti cu diferite dimensiuni, de la 12 mm la 19 mm. De asemenea, puteti alege intre bratari cu snur impletit sau modele minimaliste, doar cu snur reglabil. Oricare ar fi alegerea, trebuie sa stii ca aceste bratari se potrivesc foarte bine ca si cadou pentru cuplu, fiind modele care vin perfect si pe mana doamnelor dar si pe mana domnilor. 

Bratari cu snur si placuta personalizata din Argint 925 - Aproape la fel de populare ca si bratarile cu banut gravat, pe acest model de bratari se poate grava text sau simboluri. Dimensiunea placutei de argint variaza intre 23 mm si 35 mm si exista posibilitatea de a alege intre bratari cu snur impletit sau bratari din ata. In ce priveste aceste bratari, trebuie sa mai stii ca bratarile cu placuta din argint de 23 mm sunt potrivite si pentru femei si pentru barbati, iar cele cu placuta de 35 de mm se potrivesc foarte bine domnilor care au mana putin mai groasa. 

Inca un lucru de care sa tii cont este ca modelele prezentate pe site sunt doar cu titlu de prezentare si ca poti alege orice combinatie de bratari doresti. De exemplu, daca doresti o bratara cu banut personalizat pentru sotie si o bratara cu placuta personalizata pentru sot, acestea se pot achizitiona individual si vor fi incluse in aceeasi cutie. 

bratari de cuplu personalizate
 

3. Tine cont de materialul din care sunt realizate bratarile


Elementul din argint (banut, placuta etc.)

Dupa cum ai observat pana acum, exista foarte multe modele de bratari de cupluri de unde sa alegi si un criteriu foarte important in alegerea ta consta in materialul din care sunt realizate. La OnixBox realizam bratari pentru pentru cupluri confectionate manual cu elemente din argint 925 sau aur 14k de diverse forme, de calitate premium. Bijuteriile noastre sunt verificate si marcate de catre ANPC inainte de vanzare, deci nu ai nici un risc sa cumperi bijuterii din argint sau aur cu probleme sau chiar mai rau, contrafacute. Producem bijuterii personalizate din argint 925 sau aur 14K gravate cu cea mai performanta tehnica de gravare cu diamant. Tehnologia de gravare ofera o gravura precisa, de inalta calitate, care nu dispare in timp.

Daca in cazul bijuteriilor din aur este foarte clar ce culoare au acestea, trebuie sa stii ca si in cazul in care preferi bratari de cuplu din argint, acestea sunt disponibile in mai multe variante:

- argint 925
- placate cu aur 24K
- placate cu aur roz 18K
- placate cu rodiu intunecat

*Pentru a alege culoarea bratarilor trebuie sa selectezi optiunea dorita din pagina de comanda. Optiunea de argint placat cu aur 24K, aur roz 18K sau rodiu intunecat nu este disponibila pentru toate modelele.


Materialul din care sunt realizate bratarile

In functie de preferinte, poti opta pentru modele cu bratari din piele, bratari din argint sau bratari cu snur reglabil. 

 

4. Marimea bratarilor


Marimea bratarii trebuie aleasa in functie de marimea incheieturii mainii. In acest sens, daca intentionezi sa cumperi un set de bratari de cuplu, bratara barbateasca ar trebui sa fie mai mare decat bratara pentru dama.

 

5. Stilul si personalitatea voastra


Pentru a fi purtate zi de zi, este esential ca bratarile de cuplu sa se potriveasca cu stilul fiecarei persoane. De exemplu, daca preferati un stil mai clasic, optati pentru bratari din argint sau bratari de argint placate cu aur. Bratarile cu snur sunt versatile si comode si se potrivesc unui stil mai casual, dar modern pe cand modelele de bratari din piele sunt potrivite pentru persoane care prefera un stil mai clasic, elegant. 

Alegerea culorii este de asemenea importanta atunci cand alegeti o bratara pentru cuplu si ar trebui sa alegeti culorile care va reprezinta cel mai bine.

bratari cuplu personalizate 

 

6. Ocazii potrivite la care sa achizitionezi bratari personalizate pentru cupluri


Nu astepta o ocazie speciala pentru a face un cadou pentru iubit sau iubita, acum este cel mai bun moment ca sa-i spui "te iubesc" intr-un mod unic. Dar daca totusi astepti un moment potrivit pentru a-i darui jumatatii tale o bratara personalizata, iata la ce ocazii se potriveste cel mai bine:

- Valentine's Day. In 14 Februarie este cea mai importanta sarbatoare a dragostei la nivel international pentru care nu poti rata sansa sa va daruiti un set de bratari de cuplu personalizate. 
- Dragobete. La 10 zile dupa Valentine's Day, se sarbatoreste traditionalul Dragobete. Sau Ziua Indragostitilor in varianta traditionala. Asa ca daca preferi stilul traditional romanesc, Dragobete este ocazia ideala pentru a darui bratari personalizate. 
- Aniversarea casatoriei sau a relatiei. Indiferent daca sarbatoriti 10 ani de la casatorie sau 1 an de relatie, aceasta ocazie este perfecta pentru a darui bratari de cuplu gravate cu mesaje sau poze care sa aduca aminte de momente speciale din viata voastra.
- Craciun
- Ziua de nastere a iubitei sau iubitului
- Ziua numelui

Practic, o bratara personalizata se potriveste cu orice ocazie si va fi extrem de apreciata de persoana iubita. Gravate cu mesaje, nume sau poze care reprezinta momente unice, bratarile personalizate sunt accesorii nepretuite. 
 

Descopera colectia nostra de bratari personalizate cupluri si alege chiar acum modelul preferat


Comanda chiar acum un set de bratari personalizate pentru cupluri si daruieste-i jumatatii tale un cadou surpriza pe care il va indragi pentru totdeauna. Iti punem la dispozitie o gama variata de bratari de cuplu, la preturi accesibile pentru toate bugetele si cu livrare gratuita, in toata tara!

Vrei sa ii scrii o felicitare personalizata iubitei sau iubitului? Descopera in acest articol cele mai frumoase mesaje de dragoste si citate motivationale.


 

Suport clienti 09:00 - 18:00

0751681666 contact@onixbox.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!