Cadouri pentru prieteni: Bratari BFF si felicitari cu cele mai frumoase citate despre prietenie

Cadouri pentru prieteni: Bratari BFF si felicitari cu cele mai frumoase citate despre prietenie

Vrei sa iti arati recunostinta fata de cea mai buna prietena sau cel mai bun amic? Descopera cele mai bune idei de cadouri pentru prieteni in colectia de bratari BFF si care sunt cele mai frumoase citate despre prietenie pe care le dedici acestora. 

Oricine are nevoie de un prieten adevarat, de cineva fata de care sa isi poata deschide sufletul si cu care sa impartaseasca momentele importante din viata, fie ca sunt clipe fericite sau momente mai grele in care prietenii acorda sprijin si incurajare. Suntem fiinte sociale, avem nevoie sa fim aproape unii de ceilalti si avem nevoie de increderea si de sinceritatea pe care doar un prieten adevarat ni le poate acorda.

Si fiindca prietenia e atat de valoroasa, aceasta trebuie sarbatorita asa cum se cuvine. In fiecare an, pe 30 iulie se sarbatoreste Ziua Prieteniei la nivel  international. Celebrarea zilei prieteniei are ca si scop recunoasterea relevantei si importantei prieteniei, un sentiment nepretuit in viata oamenilor din intreaga lume. 

Nu trebuie neaparat sa astepti ziua prieteniei pentru a-ti arata dragostea si recunostinta fata de cel mai bun prieten, si acesta este tot farmecul: ziua prieteniei se poate sarbatori in fiecare zi. Descopera in randurile care urmeaza sugestiile noastre si idei de cadouri pentru prieteni prin care sa le arati cat de mult inseamna pentru tine si cu care sa le aduci zambetul pe buze.
 

1. Cauti idei de cadouri pentru prieteni? Descopera sugestiile noastre si sarbatoreste Ziua Prieteniei intr-un mod inedit!


Exista o multime de feluri in care poti alege sa ii fi recunoscator celui mai bun prieten sau celei mai bune prietene, insa nimic nu este mai potrivit decat o bratara BFF, personalizata cu mesaje sau poze care descriu perfect momente dragi si experiente traite impreuna. Iar pe langa aceasta mica surpriza se potriveste de minune si o felicitare personalizata cu cele mai frumoase citate despre prietenie. 


felicitare-personalizata-onixbox

In cazul in care nu stii ce inseamna BFF, aceasta este acronimul expresiei americane 'Best Friends Forever'. In traducere, "cele mai bune prietene pe viata". Este un termen folosit de toti tinerii din ziua de azi, in special de fete.

Atunci cand vrei sa daruiesti o bratara BFF personalizata cu mesaj sau poza, este important sa tii cont de urmatoarele aspecte:

  • Alege un mesaj sau o poza cu semnificatie - poti alege sa gravezi bratara BFF cu mesaje de prietenie sau poza, care sa-i aduca aminte persoanei dragi de o intamplare frumoasa sau de un sentiment pe care ai vrea sa-l aiba de fiecare data cand priveste bratara. Persoana careia ii vei oferi o bratara BFF gravata cu mesaj trebuie sa se regaseasca in acel mesaj, iar cu cat mesajul este mai personal, cu atat va avea o o valoare sentimentala mai mare;
  • Dimensiunea elementului gravat - este important sa stii daca vrei o bratara BFF personalizata si cat de lung poate fi textul astfel incat sa nu fii nevoit sa il scurtezi prea mult, iar mesajul sa isi piarda semnificatia; pentru o bratara personalizata cu poza, cea mai buna alegere este bratara cu banut din argint.



Descopera colectia noastra de ❤️ BRATARI PERSONALIZATE

bratari bff personalizate

2. Cele mai frumoase citate despre prietenie pe care sa le dedici prietenilor tai


Pentru ca un cadou pentru cea mai buna prietena sa fie cu adevarat desavarsit acesta este intotdeauna completat cu o felicitare personalizata, scrisa din suflet. Si ce poate fi mai frumos decat o felicitare scrisa cu citate despre prietenie? Mai jos am selectat cele mai frumoase citate despre prietenie, care vor descrie perfect ce inseamna o relatie speciala.


1. A avea un prieten este mai vital decat a avea un inger - Nichita Stanescu;
2. A merge cu un prieten prin intuneric este mult mai bine decat a merge singur prin lumina - Helen Keller;
3. Adevarata prietenie rezista timpului, distantei si tacerii - Isabel Allende;
4. Cei ce se potrivesc, lesne se împrietenesc;
5. Cei mai adevarati prieteni sunt aceia care iti vor sta alaturi in cele mai intunecoase momente; pentru ca sunt gata sa infrunte umbrele impreuna cu tine si iti sunt alaturi in cele mai frumoase momente pentru ca nu le este teama sa te vada stralucind - Nicole Yatsonsky;
6. Ce-ti poti dori mai mult decat sa ai pe cineva cu care sa poti vorbi ca si cu tine insuti - Cicero;
7. Consider ca este valoros prietenul care, pentru mine, isi face timp in calendarul sau, dar il pretuiesc pe prietenul care nu-si consulta calendarul ca sa petreaca timp cu mine - Robert Brault;
8. Nimeni nu poate trai fara prieteni, chiar daca stapaneste toate bunurile lumii - Aristotel;
9. Prietenia consta in a uita ceea ce oferi si a pastra in memorie ceea ce ai primit - Alexander Dumas;
10. Prietenia este egalitate armonioasa - Pitagora;
11. Prietenia este o floare ce nu înflorește la margine de drum;
12. Prietenii sunt rude pe care ti le faci pentru tine - Eustache Deschamps;
13. Prietenul sigur in imprejurari nesigure se cunoaste - Cicero.
14. Un prieten este acela care iti ofera libertatea totala de a fi asa cum esti - Jim Morrison;
15. Un prieten este o persoana care stie totul despre tine si inca te place - Elbert Hubbard;
16. Vechi prieteni, precum vechi spade, sunt in continuare, cei mai de incredere - John Webster;


Prietenia cuiva este foarte importanta si merita recompensata cu mici atentii. Nu trebuie neaparat sa astepti Ziua Prieteniei ca sa oferi un cadou celei mai bune prietene, poti sa o faci oricand simti nevoia sa-i arati cat de mult pretuiesti relatia voastra.

Comanda chiar acum bratari BFF personalizate cu mesaje dragi alese de tine si daruieste bucurie prietenilor tai! La orice comanda iti oferim gratuit o felicitare pentru cea mai buna prietena sau cel mai bun prieten pe care poti scrie mesaje amuzante sau citate despre prietenie care descriu perfect relatia voastra speciala. 

Vrei sa afli cele mai bune idei de cadouri pentru cuplu? Afla in acest articol cum alegi bratari personalizate pentru tine si perechea ta!


 

Suport clienti 09:00 - 18:00

0751681666 contact@onixbox.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!