Descopera 3 sfaturi simple pentru alegerea unui lantisor pentru barbati

Descopera 3 sfaturi simple pentru alegerea unui lantisor pentru barbati

Un lantisor personalizat sau colier gravate sunt unele dintre cele mai cautate idei de cadou. Acestea se potrivesc atat la ocazii speciale, cum ar fi Valentine's Day, ziua de nastere sau Craciun, dar se potrivesc de minune si atunci cand vrei sa ii faci un cadou prin care sa ii arati pur si simplu cat de mult inseamna pentru tine. 

Colierele au fost intotdeauna un accesoriu foarte apreciat si cautat in randul barbatilor. Un lantisor argint personalizat pentru barbati bine ales iti completeaza tinuta, iti scoate in evidenta stilul si personalitatea si poate exprima cele mai dragi amintiri si sentimente. La OnixBox gasesti o gama variata de lantisoare din argint sau inox pentru barbati care se potrivesc stilului tau si care te vor ajuta sa iesi din anonimat. Pentru a-ti usura cautarea, am selectat pentru tine cateva categorii de coliere pentru barbati de unde sunt sigur ca vei gasi lantul potrivit pentru tine. Personalizate cu nume, coordonate, date de nastere sau mesaje speciale, aceste lanturi nu trebuie sa lipseasca din colectia ta de bijuterii! 


Inainte de a comanda un lantisor personalizat pentru barbati, trebuie sa alegi o lungime potrivita. Cand vine vorba de coliere pentru barbati, o alegere gresita (sa zicem in culoare sau dimensiune) va distruge intregul aspect si nu este nimic mai rau decat a purta lanturi de inalta calitate care sa arate ieftin, deoarece lungimea este gresita. Cum sa alegi lungimea potrivita pentru un lant barbatesc? Afla in randurile de mai jos!



lant-barbati-lungime


Cum aleg un lantisor pentru barbati potrivit?


Inainte de a plasa o comanda pentru un lantisor barbati, trebuie sa tii cont de marimea gatului purtatorului. 
Pont: Pentru barbati, dimensiunea gatului este aceeasi cu cea a gulerului camasii.

Dar nu ar trebui sa presupui doar ca dimensiunea lantului barbatesc este exact aceeasi cu cea a gulerului, exista si alte aspecte importante si, de asemenea, trebuie sa retii ca exista circumstante in care barbatii prefera un lantisor mai lung. In randurile de mai jos veti afla totul despre cum sa alegi un colier pentru barbati.

Adesea, si asa cum am mentionat mai sus, alegerea cea mai populara pentru un lantisor pentru barbati este de 50 cm, ceea ce inseamna ca lantul este la baza gatului. Dar lungimea lantului poate fi diferita, deoarece colierul poate avea o cruce, un medalion sau o placuta dog tag, caz in care ar fi o idee minunata sa optati pentru coliere mai lungi.
Totusi, trebuie sa retii ca cea mai mare lungime a unui lantisor barbatesc nu trebuie sa depaseasca 75 de centimetri.

lant-barbati-gravat-nume

In timp ce colierele se incadreaza in categoria „greu de purtat” a bijuteriilor pentru barbati, cunoasterea lungimii si latimii potrivite pentru coliere poate salva ziua. De asemenea, este important sa retii ca dimensiunea si inaltimea  joaca un rol important in determinarea lungimii corecte a colierului.
Iata cateva dintre aspectele importante pe care trebuie sa le ai in vedere cand vrei sa achizitionezi un lant pentru barbati.


Latimea lantisorului 

Trebuie sa te asiguri ca latimea colierului te face sa arati bine. Daca esti un tip subtire, trebuie sa alegi un lantisor mai subtire, cu latimea intre 2 si 4 mm. Acesta ti s-ar potrivi bine. Dar daca esti mai solid si ai un gat mai mare sau mai subtire, atunci ai vrea sa optezi pentru lantisoare care sunt proportionale cu corpul.

Gasesti pe piata o gama larga de lantisoare cu latimea care variaza de la 1 mm la 8 mm, gama de lantisoare cu latimi cuprinse intre 2 mm si 6 mm fiind destul de populara deoarece lantul de 2 mm are aproape aceeasi dimensiune ca firul castilor pe care le ai la telefon, in timp ce un lantisor de 6 mm este de aceeasi grosime ca un creion.


Lungimea lantisorului

Dupa ce ai ales latimea potrivita, trebuie sa iei in considerare lungimea lantisorului. In general, lungimea lantisorului va avea un efect general asupra stilului tau. 
In functie de aspectul dorit, exista diferite lungimi de lantisor pentru barbati, de la 40 cm la 75 cm.

lant-barbati-personalizat-gravura

Lantisoare de 40-45 cm - sunt cele mai scurte coliere si creeaza un efect asemanator chokerului. La aceasta lungime, colierul cade chiar in jurul bazei gatului tau, iar pandativul sau cruciulita ar putea fi chiar sub marul lui Adam. La aceasta lungime, acest colier este optiune excelenta pentru oricine doreste ca lantul sa fie la vedere. Din pacate, aceasta lungime este foarte incomoda pentru barbatii, lantul fiind extrem de strans.

Lantisoare de 50 cm - daca gatul tau are 43 cm, un lant de 50 cm ar avea o lungime buna. Un lant de 50 cm se incadreaza intre primul si al doilea buton al camasii sau clavicula. La aceasta lungime, poti purta colierul in interiorul sau in exteriorul camasii sau tricoului. Aceasta lungime este destul de populara in randul barbatilor.

Lantisoare de 55 cm - lantisorul de 55 cm este o alta lungime obisnuita pentru barbati. La aceasta lungime, acest colier poate fi purtat cu un pandantiv cu cruciulita, o placuta dog tag sau orice alt pandantiv preferat. Acest colier cade la cativa centimetri sub clavicula si este adesea o optiune buna pentru barbatii care cauta coliere care pot fi purtate in afara camasii sau tricoului.

Lantisoare de 60 cm - lungimea acestui lant cade la mijlocul sternului sau la cativa centimetri deasupra sternului, in functie de inaltimea ta si este purtat in mod ideal in afara camasii sau tricoului. Aceasta lungime a lantului este ideala pentru pandantive, inclusiv placute dog tag si cruciulite, printre altele.

Lantisoare de 75 cm - In sfarsit, vorbim despre lantisoare de 75 cm. Acest lant are cea mai mare lungime standard din gama de coliere barbatesti. Se poarta in afara camasii, dar nu ar trebui sa purtati un pandantiv foarte mare la un lant de 75 cm.


Ponturi si sfaturi despre cum sa alegeti un colier perfect pentru barbati


Alegeti lungimea potrivita - lantisoarele de 45 cm sunt de preferat pentru barbatii cu gat mai mic care prefera lantul la baza gatului; Lantisoarele de 50 cm ajung la clavicula, lantisoarele de 55 cm vor atarna la cativa centimetri sub clavicula, lanturile de 60 cm atarna la cativa centimetri deasupra sternului, in timp ce lanturile de 75 cm se aseaza pe stern.

Alege stilul potrivit pentru tine - exista numeroase stiluri de coliere pentru barbati, ceea ce inseamna ca, colierul pe care il alegi trebuie sa iti exprime stilul. Unele dintre acestea includ placutele dog tag, asezate pe lanturi cu bile si personalizate cu gravura text - adesea numele purtatorului, un citat sau preferintele religioase. 

Materialele din care sunt confectionate lantisoarele- unele lantisoare sunt realizate din metale pretioase, cum ar fi lantisoare din argint sau lantisoare din aur altele, sunt realizate din inox. 


Concluzie


Un lant pentru barbati este o bijuterie care nu trebuie sa lipseasca de la gatul unui barbat bine imbracat, fiind la fel de important ca o bratara, un set de butoni sau o cravata.
Desi nu este ceva care se poarta zilnic, si nici nu il poti asorta la toate tinutele (cu exceptia cazului in care porti colierul din motive religioase) trebuie sa te asiguri ca lungimea lantului este corecta si ca lantisorul este realizat din materiale de inalta calitate.
Nu uita ca poti cumpara mai multe modele de lantisoare pe care le poti purta impreuna, creand un mix interesant si original. Deci, creste-ti colectia de coliere barbatesti si adauga frecvent noi piese versatile pentru diferite zile sau ocazii speciale.
 

Suport clienti 09:00 - 18:00

0751681666 contact@onixbox.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!