Lant Army Argint - Cadouri pentru barbati cu care mergi la sigur

Lant Army Argint - Cadouri pentru barbati cu care mergi la sigur
Sa gasesti cadouri pentru barbati nu este o misiune usoara, in special cand vrei sa-i daruiesti un cadou original, cu o anumita semnificatie si care sa-l reprezinte cat mai bine. Pana la urma, aceasta este definitia cadoului perfect pentru el. Daca te gasesti si tu in situatia delicata in care se apropie un moment special si nu stii ce sa-i daruiesti, atunci te invit sa descoperi mai multe in randurile care urmeaza. 

 

De ce un lant army este o idee foarte buna de cadouri pentru barbati?


Un lant army este o idee foarte buna de cadouri barbati deoarece exista posibilitati infinite de personalizare prin care poti transforma un simplu colier din argint intr-un cadou personalizat, mai sentimental si mai semnificativ. Daca inca nu stii ce sa gravezi pe un colier army, iti facem noi cateva recomandari. 

Un lant army este compus dintr-un lantisor si o placuta dog tag din argint care are mult spatiu pentru personalizare, ceea ce inseamna ca ai foarte multe posibilitati de gravura. Printre cele mai populare alegeri sunt gravura cu citate motivationale, mesaje de dragoste, mesaje de incurajare sau personalizare cu poze

Un colier army personalizat este masculin si atrage privirile si admiratia celor din jur, motiv pentru care este lantul preferat de barbati. 

Un colier army personalizat se potriveste la ocazii speciale, fiind un cadou deosebit pentru ziua lui de nastere, Craciun sau Valentine's Day. 
 

Ce model de lant army sa alegi


In functie de stilul si preferintele personale, poti personaliza placuta army cu poze, text sau simboluri reprezentative. Adesea, colierele army sunt gravate pe ambele parti, pe o parte cu o poza iar pe cealalta parte cu un citat sau un mesaj de dragoste.

Poti alege culoarea preferata - argintiu, auriu, negru; tipul de metal preferat - argint 925 sau inox si dimensiunea lantului si forma placutei army care variaza in functie de model. Daca vrei sa afli mai multe despre cum sa alegi un lant pentru barbati, atunci citeste acest articol.  
 
Un lant argint barbati army este un cadou perfect pentru orice ocazie. Fie ca este vorba de iubitul tau, sotul, prietenul sau orice alta persoana speciala din viata ta, un colier army personalizat reprezinta un simbol al iubirii, al grijii si aprecierii. Mesajul gravat pe placuta dog tag poate fi romantic, poate reprezenta amintiri ale unei nopti nebunesti sau a unui eveniment cu prietenii, poate fi legat de sport, sau poate semnifica trecerea peste un moment greu din viata.

Alegerea unui cadou pentru barbati nu a fost niciodata mai usoara, deoarece aceste modele de coliere barbatesti sunt potrivite pentru orice ocazie si se potrivesc cu orice stil de viata. Daca iti lipseste inspiratia si nu gasesti mesajul potrivit pentru gravura, gandeste-te la un citat sau la o expresie din filmul sau melodia preferata care sa-i aduca aminte de tine. Mai mult, un lant argint barbati army este destul de accesibil si durabil datorita materialelor de calitate premium folosite, iar gravura nu se va sterge niciodata. 

Suport clienti 09:00 - 18:00

0751681666 contact@onixbox.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!