Bratari din piele - Accesorii barbatesti care nu trebuie sa lipseasca din colectia ta de bijuterii

Bratari din piele - Accesorii barbatesti care nu trebuie sa lipseasca din colectia ta de bijuterii
Cand vine vorba de accesorii barbatesti, bratarile au devenit subiectul principal de discutie. Cand sunt realizate cu bun gust si sunt combinate cu creativitatea, bratarile barbatesti nu iti scot doar stilul si personalitatea in evidenta, ci au si o insemnatate aparte. Un alt lucru grozav la aceste accesorii barbatesti este ca pot fi asortate la orice tinuta, fara prea multe batai de cap.

Pentru barbatii carora le place sa-si evidentieze stilul si sa fie mereu in centrul atentiei, avem o singura recomandare: bratari din piele de la OnixBox. Descopera in randurile de mai jos cele mai frumoase modele de bratari barbatesti cu care sa iti asortezi tinuta si cu care vei atrage toate privirile. 
 

Bratari impletite barbati


bratari impletite barbati

Iata un model de bratari impletite barbati care se potriveste cu aproape toate tinutele. Fie ca sunt formale sau casual - poti purta aceasta bratara din piele cu orice tinuta si cu orice ocazie. Combinatia unica de piele naturala maro sau neagra, conturata cu o cusatura fina cu ata alba si completata de o inchizatoare magnetica din inox, aceasta bratara barbateasca este un must have.
 

Bratari piele si pietre semipretioase


bratari piele pietre semipretioase barbati

Un alt model desavarsit de bratari din piele barbati este acest model. Bratara handmade este compusa dintr-o bratara din piele impletita, o bratara din pietre semipretioase onix si lava vulcanica si o bratara din piele lata de 5 mm. Practic am combinat aceste modele de diferite forme si materiale si am obtinut o bratara barbateasca eleganta si moderna cu care vei atrage toate privirile si admiratia celor din jur. 
 

Bratari piele personalizate


La fel ca si celelalte bratari din piele, o bratara personalizata se afla in topul preferintelor cand vine vorba de accesorii barbatesti. Sunt elegante, durabile, rezistente dar cel mai important este ca sunt personalizate, deci unice, iar acest lucru face ca bratarile gravate sa capete o valoare sentimentala deosebita la care nu vei renunta niciodata. 

In functie de preferinte, ai cateva optiuni de bratari piele personalizate care iti vor veni perfect si care vor starni interesul celor din jur. 
 

1. Bratari personalizate cu poza

bratari personalizate cu poza
Dintre cele mai apreciate bratari de piele pentru barbati sunt cele gravate cu poza. Realizate manual din piele lata de 5 mm si banut din Argint 925, aceste bratari personalizate cu poza reprezinta o idee inedita de cadou pentru el. Banutul din Argint 925 poate fi gravat cu poza voastra preferata, cu poza familiei sau a copiilor sau chiar a animalelor de companie care v-au fost alaturi in toate momentele. Gratuit, bratara poate fi personalizata si pe verso cu un mesaj, o data sau un simbol reprezentativ. 
 

2. Bratari personalizate cu nume, date, coordonate sau mesaje


Un alt model de bratari barbatesti din piele preferate de barbati sunt bratarile gravate cu text. Posibilitatile de personalizare sunt infinite, asa ca nu trebuie decat sa iti dai frau liber imaginatiei: citate scurte, mesaje de iubire, nume, date, cordonate sau versuri din cantece care te reprezinta sunt doar cateva idei de personalizare pentru bratari. 

Realizate manual din piele impletita, piele lata sau snur din piele simplu, aceste bratari sunt combinate cu elemente din Argint 925 de forma unor banuti sau placute care transforma simple accesorii barbatesti in bijuterii fine, elegante si originale. Gravura este realizata cu ajutorul unei tehnologii de ultima ora, este precisa si nu se va sterge niciodata. 

bratara barbati piele impletita

Cum sa alegi bratari din piele pentru barbati?


Urmatoarele sfaturi te vor ajuta sa iei decizia potrivita cu privire la bratara pentru barbati pe care sa o achizitionezi, tinand cont de nevoile si stilul tau personal. Bratarile din piele pentru barbati sunt disponibile intr-o varietate de stiluri, culori si materiale. Pentru inceput, trebuie sa iei in considerare stilul care te defineste, aspectul si personalitatea ta sau a celui careia ii vei darui bratara din piele.

De exemplu, daca prefera sa se imbrace in tricou si blugi de cele mai multe ori, ar trebui sa-i cumperi o bratara din piele simpla sau impletita, combinata cu elemente de argint, care este ideala atunci cand se poarta cu blugi si cu o pereche de pantofi casual.

Atunci cand alegeti o bratara pentru barbatii care prefera stilul casual, o bratara din impletita combinata cu pietre semipretioase defineste bine stilul lor.

Daca barbatul caruia vrei sa-i daruiesti bratara vrea sa arate impresionant si profesionist in sala de consiliu, precum si in locurile sociale, bratara ideala este din piele si argint. In cazul in care barbatul isi petrece multe zile in birou sau in afara biroului la intalniri cu clientii, ar trebui sa alegeti bratari rafinate din argint si piele de culoare maro sau negru. 

Este recomandat sa nu te limitezi la un singur model de bratari din piele. Alege o serie de bratari din piele pentru barbati care iti plac si poarta-le impreuna sau pe maini separate. 

bratara barbateasca piele impletita

Ingrijire bratari piele

 

Bratara din piele naturala reprezinta un mod ideal de a-ti scoate in evidenta o tinuta, fie ea casual sau eleganta. Bratara de piele este un accesoriu foarte rezistent in timp, insa cu toate acestea durata de viata se poate prelungi cu cativa ani daca o ingrijim corespunzator.​

Majoritatea barbatilor prefera o bratara din piele naturala autentica, insa purtand-o zilnic se poate deteriora sau isi poate pierde din culoare. Pentru a pastra bratara ca noua este necesar sa urmezi aceste sfaturi de curatare si intretinere care te vor ajuta sa ii redai bratarii tale prospetimea culorii initiale. 

De ce este necesar sa urmezi aceste instructiuni? In primul rand trebuie sa tii cont de faptul ca pielea naturala este un material de origine animala, fapt pentru care trebuie intretinuta si ingrijita in mod constant, daca iti doresti sa pastrezi aspectul initial.

1. Produse de ingrijire pentru articolele din piele pe care le gasesti in magazine specializate. Daca nu esti dispus sa cheltui banii pe aceste tipuri de produse, poti folosi un lapte hidratant care nu contine parfum sau coloranti si care va hrani si ingriji in profunzime bratara din piele.

2. In cazul in care s-a decolorat, pe bratara din piele se pot aplica pigmenti si substante speciale pentru tratarea pielii.

3. Un alt mod de curatare si ingrijire a unei bratari de piele este folosirea unei coji de banana cu care o poti freca si apoi in momentul in care vei sterge bratara cu o carpa moale vei observa cum va capata imediat stralucirea si aspectul pe care l-a avut initial.

4. Daca bratara de piele este patata poti folosi o bucata de ceapa pe care daca o vei lustrui apoi cu o carpa moale, pata va disparea.

5. Bratara de piele se poate curata de praf ori de cate ori este nevoie cu ajutorul unei carpe moi uscate sau imbibate in apa curata, fara a se folosi detergenti sau alte substante.

6. Este interzisa spalarea bratarilor de piele cu ajutorul unei masini de spalat.

7. Daca bratara s-a udat, trebuie sa o lasi la uscat la temperatura camerei, fara a o expune la soare sau la alte surse de incalzire.

 

bratari-piele-barbati-cadou-pentru-el


Bratari din piele - O idee excelenta de cadou pentru el


Poti darui bratari din piele pentru barbati cu orice ocazie, insa acestea se potrivesc in mod deosebit in momente speciale. Asa ca daca se apropie ziua lui de nastere, Valentine's Day sau vrei sa-i oferi un cadou de Craciun, cu o bratara barbateasca din piele nu vei da gres.

In plus, la orice bratara achitionata din magazinul OnixBox iti oferim gratuit o felicitare personalizata si o punga de cadou, pentru ca tu sa nu iti mai faci griji in privinta acestor aspecte care iti ocupa timpul. 

felicitare personalizata pentru el








 

Suport clienti 09:00 - 18:00

0751681666 contact@onixbox.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!