Bratari Infinit - O idee excelenta de cadou cuplu

Bratari Infinit - O idee excelenta de cadou cuplu

Bratari Infinit - O alegere sigura cand vine vorba de daruit un cadou pentru cupluri



De fiecare data alegi o bijuterie te gandesti ca aceasta sa aiba un sens, o semnificatie aparte pentru tine sau persoana careia o vei darui. Fie ca este vorba de un cadou pentru cineva drag sau de o piesa pe care o alegi pentru tine si care are o semnificatie speciala, o bijuterie poate insuma o mie de cuvinte.

Ca urmare, simbolurile au jucat un rol foarte important in confectionarea bijuteriilor de sute de ani, dar au devenit cu adevarat populare in timpurile moderne, odata cu aparitia colectiilor de bijuterii personalizate sau lantisoare si bratari cu simboluri. 

In acest articol, vorbim despre semnul Infinity folosit la realizarea bijuteriilor, in special bratari infinit. 

 

Ce simbolizeaza bratara cu semnul infinitului?



Simbolul infinitului are o forma eleganta si se potriveste foarte frumos la bratari. Fara inceput si fara sfarsit, simbolismul unei bratari infinit pare evident. Este defapt o declaratie frumoasa de dragoste care inseamna ca iubirea este vesnica, eterna si nesfarsita. 

 

Care este semnificatia unei bratari infinit



Fiecare dintre partile laterale ale semnului infinit sunt egale (desi unele variatii sunt observate la anumite modele de bijuterii), ceea ce reprezinta echilibru, armonie, barbatul si femeia, lumina si intunericul, si respiratia completa - inspiratie si expiratie. In punctul central se intalnesc toate aceste elemente, devenind un intreg. 


O bratara cu infinit nu numai ca are o semnificatie deosebita pentru purtator, ci si arata intr-adevar fabulos, iesind rapid in evidenta si intorcand priviri. 

O bratara cu semnul infinitului poate fi realizata din diferite materiale, care satisfac cele mai sofisticate pretentii. La OnixBox, am selectat pentru tine doar cele mai frumoase bratari infinit, realizate manual cu snur reglabil si Argint 925. In functie de preferinte, poti opta pentru o bratara cu infinit placata cu aur 24K sau aur roz 18K. 

Am adaugat mai jos cateva dintre preferatele noastre.

Bratari cuplu infinit - Un cadou cu semnificatie pentru ocazii speciale


Fie ca sarbatoriti aniversarea casatoriei sau primul an de relatie, Valentine's Day sau Dragobete, cu un set de bratari cuplu infinit nu ai cum sa dai gres. Bratara cu infinit are o semnificatie deosebita, reprezinta dragostea eterna si nemuritoare dintre doua suflete pereche si purtandu-le impreuna nu inseamna altceva decat ca sunteti facuti unul pentru celalalt si nimeni si nimic nu va poate desparti. 

Setul de bratari cuplu infinit este lucrat manual. Bratarile sunt sunt rezistente, durabile si confortabile datorita utilizarii snurului sintetic de calitate superioara si a argintului premium, de puritate 92.5%. 

In functie de preferinte aveti optiunea de a alege bratari cu snur impletit sau bratari cu snur simplu, ambele fiind ajustabile si potrivite atat pe mana doamnelor cat si pe mana domnilor dar si culoarea argintului la care sunt disponibile 3 variante: argint 925, placat aur galben 24K si placat aur roz 18K. Oricare ar fi alegerea voastra, modelele noastre de bratari cu infinit va vor veni perfect, iar persoana iubita va fi extrem de incantata de acest cadou.

Ambalaj Premium la orice comanda de bratari infinit


Stim cat de important este sa faci o impresie frumoasa atunci cand daruiesti un cadou cuiva drag, in special un cadou pentru iubita sau iubit, de aceea iti oferim gratuit ambalaj premium la orice comanda de bratari infinit. 

In ce consta ambalajul premium? 


✓ Cutie bijuterii
✓ Punga de cadou
✓ Felicitare personalizata cu mesajul tau, scrisa de mana
 

Asadar, noi ne ocupam de toate detaliile, tie iti ramane doar sa te asiguri ca plasezi comanda din timp si sa te bucuri impreuna cu cei dragi de aceste minunate bratari infinit. 

bratari cuplu infinit onixbox

Suport clienti 09:00 - 18:00

0751681666 contact@onixbox.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!