Top 40+ Mesaje de la multi ani pentru tata

Top 40+ Mesaje de la multi ani pentru tata

Mesaje de la multi ani pentru tata


Tata este personajul care poate fi eroul sau modelul tau in viata. Daca vrei sa transmiti un mesaj de la multi ani pentru tata, daca ai nevoie de o idee pentru urari de zi de nastere pentru tati, echipa OnixBox vin in ajutorul tau cu cateva idei de mesaje si urari de la multi ani pentru tata.

 

Urari de la multi ani pentru tata


Transmite-i la multi ani tatalui tau cu aceste urari. Adu-i aminte cat de mult il iubesti prin aceste mesaje de la multi ani pentru tata simple, dar pline de dragoste si insemnatate.
 
1. Cu ocazia zilei de nastere eu iti doresc sanatate, fericire, multa iubire si tot ce iti doresti, iar bunul Dumnezeu sa te ocroteasca si sa te pazeasca, tata!

2. Draga tata, cu ocazia zilei de nastere iti doresc o viata lunga si frumoasa, fericire, sanatate si iubire! La muti ani!

3. E intotdeauna o placere sa urezi la multi ani unei persoane dragi! La multi ani, tata!

4. Fii fericit! Azi este ziua in care ai fost adus pe aceasta lume ca sa fii o inspiratie pentru oamenii din jurul tau! Esti o persoana minunata! Sa ai parte de cat mai multe aniversari si sa se indeplineasca tot ce iti doresti! La multi ani, tata!

5. Iti dorim din toata inima si dragostea ca ziua aceasta sa fie cea mai frumoasa din viata ta si sa te bucuri de ea alaturi de cei iubiti! La multi ani, tata!

6. Ma rog ca Dumnezeu sa te binecuvanteze, dragul meu tata, azi si in fiecare din zilele care vor urma. La multi ani!

7. Mereu cu zambetul pe buze si optimist, asa sa ramai, tata! Sa ai parte de tot ce e mai bun si mai frumos in aceasta viata si sa iti dea Dumnezeu multa sanatate si mii de bucurii! La multi ani!

8. Pentru lume esti un tata, dar pentru familia noastra tu esti lumea.

9. Sarbatorile cand vin, Sa va fie cosul plin. Sa aveti pe saturate, Casa plina sanatate. Punga sa geama de bani, Mult noroc si La Multi Ani, tata!

10. Draga tata! Te felicitam cu ocazia zilei de nastere! Fie ca soarta sa te apere de tristeti si neplaceri, de dusmani, de prieteni falsi, de nenorociri! Sa-ti dea Dumnezeu sanatate, bucurii, succes!

11. Visele de azi sa devina realitate, sperantele de maine impliniri, orice cadere un pas inainte, gandul bun si fericirea sa-ti fie alaturi mereu. La multi ani, tata!

12. Tata, te felicit cu ocazia zilei de nastere! Iti doresc multa sanatate, dispozitie minunata si doar motive de bucurie. Fie ca toate visele sa ti se implineasca, iar ceea ce faci sa-ti dea sentimente de satisfactie. Fericire iti doresc si multi ani!

13. Pentru lume esti un tata, dar pentru familia noastra tu esti lumea.

14. Astazi este ziua de nastere a celui mai destept, corect si frumos barbat - tatal meu. Taticule, imi doresc ca bunastarea sa fie mereu in casa noastra, iar parul sa-ti incarunteasca de la intelepciune, nu de la batranete. Ma inchin in fata ta pentru copilaria fericita care mi-ai oferit-o si pentru faptul ca imi esti alaturi in orice situatie. Fii sanatos, tata, o viata fara nori iti doresc!

15. De ziua ta, iti doresc ca orice ceri - sa primesti,orice cauti - sa gasesti, si orice dorinta pe care o ai sa se indeplineasca. La multi ani, tati!

La multi ani scumpul meu sot si tatic


Fa-l sa se simta special cu aceste urari de la multi ani scumpul meu sot si tatic.

1. Astazi e ziua de nastere a sotului meu si am de spus foarte multe: apreciez ca esti mereu alaturi la nevoie si iti multumesc enorm pentru casa, copii, confort si pace. Soarta nu ne-a unit in zadar. Sa ridicam acum doua pahare si sa le servim, in primul rand, pentru sanatatea ta!

2. Iti doresc prosperitate in afaceri, familia noastra sa ramana la fel de puternica! Esti un spate de incredere, dupa care mereu ma pot ascunde. Vreau sa-ti doresc un an al bunastarii, cu momente nesfarsite de fericire!

3. Dragul meu, mereu voi fi cu tine, iti voi da toata dragostea si armonia, iti voi pazi norocul, te voi saruta si imbratisa. Ziua ta de nastere este si sarbatoarea mea. Fii mereu vesel si sanatos, scumpule! Lasa dorintele si veniturile sa avanseze impreuna, iar prietenii si rudele sa ne viziteze mai des.

4. Viata sa-ti aduca bucuria pura, inflacarata, reusitele sa fie dincolo de orice lauda, credinta sa traiasca in suflet, fericirea sa ramana in casa. Acum distractia e in plina desfasurare si sper sa traiesti aceasta zi la maxim!

5. Sotul meu iubit, lasa toti vecinii sa-ti admire ziua de nastere, la cat de vesela si distractiva va fi! Sa ai numai succes si victorii, sa fii sanatos in toti ani care-ti sunt sortiti pe acest pamant. Deschide sufletul larg pentru cei care te iubesc, eu iti voi transmite sute de mii de sarutari in aer!

6. Iubire, o sarbatoare frumoasa sa ai! Cred ca cele mai magice momente inca te asteapta inainte! Sa ai numai bucurii, sotul meu iubit, succesul sa nu treaca pe alaturi de afacerile tale si sa te insoteasca in vise. Ingerul sa te protejeze cu ale sale doua aripi de toata durerea si tristetea. Nu mai am nevoie de alta fericire. Sufletul meu este in pace doar cu tine.

7. Sa nu te temi de schimbarea vietii. Sa ai putere sa treci usor peste obstacole. Sa fii un exemplu pentru copii nostri. Sa fii rasplatit cu succes pentru toate eforturile. Esti omagiatul zilei si sa te distrezi din plin!

8. Dumnezeu sa-ti trimita fericirea pamanteasca! Sa ai implementata povestea in realitate. Esti sensul vietii mele, alaturi de copiii nostri!

9. Pe lume exista un singur om absolut ideal. Din motive necunoscute, cosmosul mi l-a dat in calitate de sot anume mie. La multi ani, supermanul meu, toate cele bune!

10. Cine in lume este mai inteligent decat toata lumea, mai grozav, mai frumos si amabil si ma face fericita? Desigur tu! Esti sufletul meu si iti doresc de ziua ta fericire si dragoste fara margini. Te sarut.

11. Dragul meu! Felicitari! Ne vedem atat de rar incat nici nu stiu ce vrei mai mult acum. Prin urmare, imi doresc ceea ce ti-a dori pentru tine. Te iubesc si te sarut profund.

12. Dragostea mea, iata ca ai crescut cu inca un an. Sper sa nu te schimbi niciodata! La multi ani, sotul meu!

13. Felicitari! Chiar daca am fost casatoriti recent si nu au trecut inca nici macar cativa ani, ai devenit principalul meu aliat. Esti mai important pentru mine si mai dorit decat toate dulciurile.

14. Dragul meu, sper ca in aceasta zi sa primesti numai cadouri care sa-ti aduca bucurie, sa te simti iubit si sa intelegi ce rol important joci in viata mea! Te iubesc!

15. Mereu ai fost printul meu pe cal alb! Mereu copiii au fost mandri de tine! Mereu toata lumea ne-a invidiat! Felicitari cu ziua ta de nastere!
 

Mesaje pentru tati de fete


Aminteste-i tatalui tau cat de speciala este relatia voastra cu aceste mesaje pentru tati de fete.

1. Unui tata care imbatraneste nimic nu ii este mai drag decat o fiica.

2. Fiica are nevoie de un tata care sa ii fixeze standardele dupa care va judeca, mai tarziu, barbatii.

3. Nu ma rusinez sa spun ca nici un barbat pe care l-am intalnit vreodata nu a fost egalul tatalui meu, si ca nu am iubit niciodata un alt barbat mai mult decat pe el.

4. Inima unui tata este o capodopera a naturii.

5. Un tata nu este cel care da viata. Asta ar fi prea usor. Un tata este cel care ofera dragoste!

6. Tata, nu pot sa exprim in cuvinte toate sentimentele pe care le am pentru tine. M-ai crescut ca sa fiu o persoana demna, fapt pentru care iti sunt foarte recunoscator. Si ca semn al dragostei mele, vreau sa-ti doresc sa nu ai niciodata probleme in viata, necazurile sa plece singure si sa zambesti mereu.

7. La multi ani, cel mai bun tata din lume! Vreau sa-ti multumesc pentru copilaria mea fericita! Sa ai o viata confortabila si frumoasa! Felicitari!

8. Iti ofer intreaga lume de ziua ta, tata! Crede-ma, ma voi asigura ca ochii tai sa nu cunoasca niciodata lacrimile. Voi face tot posibilul sa fii cea mai fericita persoana de pe acest pamant! La multi ani!

9. Fiecare trebuie sa aiba un exemplu in viata. Inca din scoala am scris compuneri despre eroul nostru. Eu nu a trebuit sa ma gandesc mult. Eu am langa mine omul caruia vreau sa-i seman. Vorbesc despre tine, tata. Te felicit si vreau sa iti spun ca tot ce-i mai bun in mine e de la tine, iar calitati negative nu avem ambii - e o trasatura de familie.

10. Taticule, te felicit cu ocazia zilei de nastere! Iti doresc sa ramai la fel: corect, onest, plin de barbatie, curajos, un om care stie raspunsul la orice intrebare si un adevarat exemplu pentru copiii lui. Viata sa-ti fie plina de fericire, bucurii si momente pozitive. La multi ani!
 
Fie ca sarbatoriti ziua de nastere al tatalui sau ziua de nume, selectia noastra de mesaje de la multi ani pentru tata vor fi intotdeauna o sursa de inspiratie. In plus, la orice bratara gravata sau lantisor personalizat pe care il achizitionezi de ziua tatalui, iti oferim gratuit o felicitare personalizata pe care poti sa scrii cele mai frumoase urari de la multi ani pentru tata. 

mesaje de la multi ani pentru tata

Daca esti incautarea unui cadou de ziua tatalui, venim in ajutorul tau cu super idei care te vor inspira sa alegi cele mai frumoase cadouri pentru tati. Afla mai multe detalii in articolul - Ziua Tatalui – Descopera cele mai inspirate idei de cadouri pentru tati
 

Suport clienti 09:00 - 18:00

0751681666 contact@onixbox.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!