Idei de cadouri pentru profesori cu care mergi la sigur

Idei de cadouri pentru profesori cu care mergi la sigur

Idei de cadouri pentru profesori cu care mergi la sigur


Te-a invatat tainele abecedarului, te-a ghidat spre rezolvarea primei probleme de matematica, te-a invatat cum sa te orientezi pe harta Romaniei si cum sa pui virgula corect, iar acum este momentul sa-i multumesti doamnei invatatoare sau doamnei profesoare pentru tot ceea ce a facut pentru tine.

Fie ca se apropie ultima zi de scoala, ziua de nastere, 8 Martie sau pur si simplu vrei sa iti arati recunostinta si multumirea pentru un dascal drag, probabil cauti idei de cadouri pentru profesori cu care mergi la sigur, iar pentru asta echipa OnixBox a creat un super ghid cu ajutorul caruia sa alegi cadouri deosebite pentru invatatoare, cadouri pentru diriginte sau educatoare prin care iti poti exprima recunostinta intr-un mod care va fi extrem de apreciat.  

 

Cadou profesoara


Fie ca se apropie 8 Martie sau ziua de nastere, doamna profesoara merita o atentie din partea ta prin care sa ii arati ca o apreciezi pentru tot efortul depus. Stim ca este dificil sa alegi cel mai potrivit cadou profesoara, motiv pentru care venim in ajutorul tau cu cateva idei de cadouri cu care o vei impresiona.

Un buchet de flori, o cutie de ciocolata fina belgiana si un parfum sunt idei clasice de cadouri pentru profesoare care vor fi apreciate in mod sigur, dar cu care nu o vei impresiona in mod deosebit. Credeti-ne, o doamna profesoara are deja raftul plin de parfumuri primite cadou si cel mai probabil il va darui mai departe, mai ales daca nu este un parfum scump si sofisticat.

Ce stim este ca toata lumea iubeste sa primeasca cadouri personalizate, iar o doamna profesoara nu face exceptie. Doamnele in general adora sa poarte bijuterii din argint si aur, iar daca sunt bijuterii personalizate atunci sunt incantate la maxim.

O bratara cu banut din argint gravat sau un lantisor personalizat cu mesaje de multumire sunt niste super idei de cadou profesoara cu care mergi la sigur.

Pe langa bratara gravata sau colier personalizat, nu uita de buchetul de flori si de o felicitare personalizata pe care sa scrii mesaje de multumire pentru profesori. La orice comanda plasata in magazinul nostru vei primi gratuit o felicitare pe care o poti personaliza cu mesaje pentru doamna profesoara. Nu stii ce sa scrii pe felicitare? Te ajutam noi!
  • "Doamna profesoara, sa aveti parte de toata caldura omenirii, un ocean de sanatate si toate florile lumii adunate in cel mai frumos buchet! La multi ani, doamna profesoara!"
  • "Doamna profesoara, cu ocazia zilei de nastere va doresc viata lunga, fericire, sanatate si iubire!"
  • "Doamna profesoara, ne face deosebita placere sa va transmitem, cu prilejul zilei de nastere, urari calduroase de sanatate, liniste sufleteasca si bucurie. La multi ani, doamna profesoara!"

mesaje de multumire pentru profesori

Cadou pentru profesor


Daca esti cautarea unui cadou pentru profesor, ti-am pregatit cateva idei cu care nu vei da gres. O sticla de whiskey fin si un set de pahare sau niste trabucuri cubaneze de calitate sunt niste super idei de cadou pentru profesor pe care le va aprecia in mod sigur.

Daca te gandesti la un cadou ceva mai personal, prin care sa transmiti un mesaj special, atunci o bratara personalizata e ceea ce cauti. Cu o multime de modele de bratari gravate disponibile, o bratara gravata cu un mesaj de multumire pentru cel mai bun profesor este cea mai buna alegere de cadou pentru el.

Pe langa cadou, nu uita sa alegi o felicitare si sa scrii mesaje de multumire pentru profesori. Ne-am gandit ca poate nu ai inspiratia necesara pe moment, asa ca venim in ajutorul tau cu cateva urari pentru profesori prin care sa iti exprimi recunostinta si multumirea fata de acestia.
  • "Domnule profesor, vreau sa va multumesc pentru toate lucrurile bune pe care le-am invatat de la dumneavostra. Sunteti cel mai tare!"
  • "Cuvintele nu pot exprima recunostinta pe care o simt. O sa spun doar: Va Multumesc pentru tot, domnul profesor!"
  • "Domnule profesor, vroiam sa va spun ca apreciez foarte mult modul in care ne-ati fost alaturi. Multumesc, domnule profesor!"

 

Cadou pentru invatatoare


Pentru multi, invatatoarea reprezinta dascalul de care ne sunt legate cele mai frumoase amintiri din primii ani de scoala. Ne-a ajutat sa trecem peste emotiile clasei intai, ne-a invatat sa scriem, sa citim, sa facem adunari si impartiri si pentru asta trebuie sa ii aratam recunostinta si dragostea.

Daca esti in cautarea unui cadou pentru invatatoare, atunci sfatul nostru este sa ii daruiesti un cadou personalizat, unic si semnificativ, cum ar fi o bijuterie personalizata din aur si argint. De ce bijuterii personalizate? Pentru ca doamnele si domnisoarele iubesc bijuteriile care sunt realizate din metale pretioase cum ar fi argint sau aur, iar daca sunt si personalizate, cu atat mai bine. O bratara personalizata sau un lantisor personalizat cu nume, date sau mesaje de multumire reprezinta un cadou pentru invatatoare care va fi deosebit de apreciat.

 

 

Cadouri pentru educatoare


Gradinita este o etapa foarte importanta in viata unui copil, iar educatoarea joaca un rol crucial in dezvoltarea si pregatirea celor mici pentru anii urmatori. Efortul acesteia merita recompensat cu cate o atentie din cand in cand, de exemplu de 8 Martie sau de ziua de nastere. Daca esti in cautare de cadouri pentru educatoare, atunci esti in locul potrivit.

La OnixBox gasesti o colectie variata de bratari cu banut din argint gravat sau lantisoare personalizate la comanda. Poti sa gravezi poze sau text, ca de exemplu un mesaj de multumire pentru educatoare sau clasicul „sunteti cea mai buna educatoare”. Bijuteriile sunt din metale pretioase argint sau aur si sunt gravate cu cea mai moderna tehnologie de gravare cu diamant, astfel ca gravura nu se va sterge niciodata iar doamna educatoare se va bucura de bijuterii pentru totdeauna.

Pe langa bratari gravate sau coliere personalizate, se potrivesc foarte bine si un buchetel de flori si o cutie de ciocolata fina, insotite de o felicitare cu mesaj pentru educatoare. Cauti un mesaj pentru educatoare prin care sa iti arati recunostinta? Ti-am pregatit mai jos o lista scurta dar de efect.
 
  • "Doamna educatoare, cu ocazia zilei de nastere va doresc in primul rand ca sanatatea sa fie tot timpul impreuna cu dumneavoastra iar fericirea sa va insoteasca la fiecare pas. La multi ani, doamna educatoare!"
  • "La multi ani, doamna educatoare, sa aveti parte de tot ce este mai frumos in lumea asta, sa fiti sanatoasa, implinita si fericita alaturi de familia dumneavoastra."
  • "Cuvintele nu pot exprima recunostinta pe care o simt. O sa spun doar: Va Multumesc, doamna educatoare!"
  • "Doamna educatoare, pur si simplu reflectam la cat de norocos sunt sa invat de la oameni ca dumneavoastra. Multumesc foarte mult!"
  • "Doamna educatoare, vreau sa va multumesc pentru toate lucrurile bune pe care le-am invatat de la dumneavostra. Sunteti cea mai tare!"

 

Idei de cadouri pentru diriginta


Daca vrei sa ii transmiti doamnei diriginta cat de mult o apreciezi intr-un mod inedit si original, atunci vei dori sa afli cele mai bune idei de cadouri pentru diriginta. Flori, parfumuri, carduri de cumparaturi in marile magazine de fashion sau ciocolata de lux. Acestea sunt cateva idei de cadouri pentru diriginta pe care aceasta le va aprecia, dar cu care nu o vei da pe spate, fiind genul de atentii pe care le primeste zilnic.

Pentru a reusi sa o impresionezi, trebuie sa tii cont ca doamna diriginta merita un cadou unic si cu insemnatate, cum ar fi bijuterii personalizate din aur si argint. Poti alege bratari cu snur si banuti din argint gravati cu poza sau mesaje scurte de multumire, coliere gravate cu nume, date sau un mesaj dragut care sa ii aminteasca de o intamplare amuzanta si multe altele. Posibilitatile de personalizare sunt infinite, trebuie doar sa iti dai frau liber imaginatiei.

Pe langa bijuterii personalizate, mai poti adauga o sticla de vin, un buchet de trandafiri si o felicitare pe care sa scrii mesaje pentru doamna diriginta prin care sa iti exprimi dragostea si multumirea fata de tot ce a facut pentru tine. Descopera in randurile care urmeaza cateva idei de mesaje pentru doamna diriginta cu care ii vei aduce zambetul pe buze.
 
  • "M-ati incurajat atunci cand aveam nevoie de asta. Multumesc doamna diriginta!"
  • "Doamna diriginta, vreau sa va transmit un Multumesc! din toata inima, pentru tot ce a-ti facut pentru mine!"
  • "Doamna diriginta, vreau sa va multumesc pentru toate lucrurile bune pe care le-am invatat de la dumneavostra. Sunteti cea mai tare!"

mesaje de multumire diriginta

Cadouri pentru diriginte


Dirigintele tau a facut multe pentru tine si colegii tai si merita sa fie surprins cu un dar frumos prin care sa ii aratati cat de mult il stimati si il respectati. Mesajele “cel mai bun diriginte” sau “multumim ca ne-ati fost alaturi” gravate pe placute din argint care sunt atasate cu maiestrie si mare atentie pe bratari din piele sau bratari cu snur reprezinta cele mai frumoase cadouri pentru diriginte.

Completeaza cadoul cu o felicitare pe care sa o personalizezi cu mesaje pentru diriginte. In caz ca nu stii ce sa scrii, te ajutam noi cu cateva sugestii de mesaje pentru diriginte cu care ii vei ajunge la suflet.

"M-ati incurajat atunci cand aveam nevoie de asta. Multumesc, domnule diriginte!"
"Domnule diriginte, vreau sa va transmit un Multumesc! din toata inima, pentru tot ce a-ti facut pentru mine! Va apreciez si va stimez!"
"Domnule diriginte, vreau sa va multumesc pentru toate lucrurile bune pe care le-am invatat de la dumneavostra. Sunteti cel mai tare!"

 


Ocazii speciale cu care poti darui cadouri pentru profesori


Nu toti profesorii apreciaza cadourile care nu sunt facute cu o ocazie speciala, deoarece primirea acestora s-ar putea interpreta gresit de catre cel care le daruieste si sa fie privite ca o obligatie pe viitor. De aceea, daruirea de cadouri pentru profesori ar trebuie sa fie facuta doar cu ocazii speciale, cum ar fi: ziua de nastere a acestora, sfarsitul anului scolar, sarbatori, terminarea scolii gimnaziale, liceului sau a facultatii.

Cadourile nu trebuie sa fie extravagante si scumpe, acestea trebuie fie reprezentative si sa aiba o anumita insemnatate, prin care sa transmiteti un mesaj de multumire si recunsotinta fata de dascalii care v-au invatat si v-au indrumat spre o viata mai buna.

O alegere foarte buna de cadouri pentru profesoare si profesori sunt bijuteriile personalizate. Realizate din argint sau aur si personalizate cu cea mai performanta tehnica de gravura, cu garantie pe viata, bratarile sau lantisoarele personalizate din colectia OnixBox sunt accesibile la pret, sunt de calitate superioara si sunt rezistente in timp. Cu sute de modele de bijuterii in colectie, suntem siguri ca vei gasi cele mai potrivite cadouri pentru profesori. 

 

Suport clienti 09:00 - 18:00

0751681666 contact@onixbox.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!