Idei de cadouri pentru iubita

Idei de cadouri pentru iubita
Cauti idei de cadouri pentru iubita? Ai ajuns in locul potrivit! Am selectat pentru tine cele mai bune idei de cadouri pentru iubita pentru care nu trebuie sa spargi banca si care se potrivesc indiferent de ocazie. Fie ca este vorba de o aniversare, de o sarbatoare sau doar pentru ca este important sa o surprinzi cu un cadou care spune ,,Te iubesc" intr-un mod mai deosebit, nimic nu este la fel de uimitor si sentimental ca un cadou care va straluci in anii urmatori. Cu bijuterii personalizate din Argint 925 de la OnixBox, ii poti oferi cadoul pe care il merita fara sa depasesti bugetul.

Pentru a gasi darul potrivit pentru ocazia speciala, poti alege dintr-o colectie din cele mai populare cadouri personalizate pentru iubita - cum ar fi lantisoare personalizate, bratari cu nume sau bratari personalizate cu poza.

Citeste randurile care urmeaza si vei descoperi cele mai inspirate idei de cadouri pentru iubita.
 

Cadouri aniversare cuplu


O data pe an este ziua voastra speciala in care va aduceti aminte cu drag de prima intalnire, primul sarut si prima imbratisare, asa ca trebuie sa fie memorabila! Ai grija sa bifezi toate punctele urmatoare si iti vei face iubita fericita, garantat!

ü Flori – neaparat, obligatoriu, must have – cum vrei tu, dar sa nu uiti de flori. Daca nu stii ce flori prefera, ii poti lua un buchet de trandafiri rosii, merg de fiecare data.

ü Ciocolata – de preferat o cutie de ciocolata fina, frumos ambalata.

ü Cand vine vorba de cadouri aniversare cuplu crede-ma ca nu vrea perne in forma de inimioara, cani personalizate cu “cea mai buna iubita” are deja cel putin 3, la haine subiectul e un pic sensibil - daca nu e buna marimea sau culoarea si trebuie schimbate cadoul isi cam pierde din farmec. Asa ca iti sugerez sa mergi la sigur si sa alegi bijuterii gravate, personalizate exact dupa placul vostru, cu poze sau mesaje dragute, data aniversarii voastre sau coordonatele locului unde v-ati intalnit prima data.

ü Felicitare personalizata – trebuie sa ii oferi o felicitare personalizata in care sa ii scrii un mesaj de dragoste sau un citat de iubire prin care sa ii arati cat de mult o iubesti si o pretuiesti. Vestea buna este ca noi, cei de la OnixBox, iti oferim gratuit o felicitare pentru iubita si, mai mult decat atat, scriem noi mesajul in locul tau.

Vezi mai jos cele mai populare cadouri aniversare cuplu cu care o vei impresiona garantat!

 

Cadou pentru iubita de ziua ei


Se apropie momentul special din an cand jumatatea ta isi sarbatoreste aniversarea. Daca esti in pana de idei si vrei sa afli idei de cadou pentru iubita de ziua ei, atunci randurile de mai jos sunt pentru tine.

Pe langa traditionalele flori si ciocolata, o bratara gravata cu „te iubesc la ∞ (infinit)”, o bratara personalizata cu poza draga sau un lantisor gravat cu nume sunt o idee foarte buna de cadou pentru iubita de ziua ei.

Bijuteriile OnixBox sunt realizate din Argint 925 de calitate superioara, gravate cu cea mai performanta tehnica de gravare cu diamant. Tehnologia de gravare ofera o gravura precisa, de inalta calitate, care nu dispare in timp, astfel ca iubita ta se va bucura de bijuterii foarte mult timp. Mai mult decat atat, nu trebuie sa spargi banca pentru a cumpara un astfel de cadou pentru iubita, preturile fiind potrivite pentru toate bugetele.
 

Cadouri pentru iubita de Craciun


Decembrie este luna in care toti suntem mai cu dare de mana si facem eforturi financiare destul de considerabile pentru a-i face fericiti pe cei pe care ii iubim. Nu te panica, avem solutii cu care toata lumea va fi multumita.  In randurile care urmeaza iti dam cateva idei de cadouri pentru iubita de Craciun cu care o vei face maxim de fericita si pentru care nu trebuie sa depasesti bugetul.

Ca o prima sugestie, nu ii mai lua pijamale cu motive de Craciun. Nu ma intelege gresit, pijamelele cu reni si fulgi de nea sunt foarte frumoase si sunt de sezon, se potrivesc cu atmosfera si peisajul de afara, dar are deja dulapul plin 😊 Acelasi lucru l-as putea spune si despre sosete, dar stim ca femeile le adora, mai ales pe cele cu motive de Craciun, asa ca o pereche noua e bine venita.

Cumpara-i bijuterii! Femeile adora bijuteriile! Nu exista o ocazie mai buna ca si Craciunul pentru a-i darui o bratara cu banut din argint personalizata cu o poza care va aduce aminte de un moment drag, un colier gravat cu nume sau un lantisor personalizat cu un mesaj de dragoste. Aceste cadouri pentru iubita de Craciun sunt accesibile la pret iar faptul ca sunt personalizate le face unice si foarte apreciate.

Pentru ca nu exista un cadou pentru iubita fara o felicitare, trebuie sa stii ca la comenzile plasate in magazinul OnixBox iti oferim gratuit felicitare de Craciun pentru iubita pe care o putem personaliza cu mesaje de dragoste, citate de iubire sau orice text doresti. In plus, iti oferim si o punga eleganta de cadou pentru a-i oferi iubitei tale cel mai frumos dar de Craciun.
 

De ce sa daruiesti cadouri personalizate pentru iubita


Principalul motiv pentru care trebuie sa daruiesti cadouri personalizate pentru iubita este pentru ca sunt unice. De regula bijuteriile sunt personalizate cu nume, date, coordonate sau poze, ceea ce inseamna ca nu vor exista doua la fel decat in cazul in care vrei sa cumperi bratari cuplu personalizate sau un set de bratari BFF gravate cu acelesi texte sau poze.

Datorita faptului ca sunt unice, bijuteriile personalizate sunt pretioase din punct de vedere sentimental si deosebit de indragite de doamnele si domnisoarele care le poarta.

Iubita ta merita un cadou prin care sa ii arati cat de mult inseamna pentru tine. Cand alegi cadouri personalizate pentru iubita ta trebuie sa tii cont de calitate si durata de viata, de aceea merita sa iei in considerare bijuteriile personalizate de la OnixBox. Realizam coliere si bratari personalizate din argint 925, de calitate superioara, gravate cu cea mai performanta tehnica de gravare cu diamant. Tehnologia de gravare ofera o gravura precisa, de inalta calitate, care nu dispare in timp, ceea ce inseamna ca iubita sau sotia ta se va bucura foarte mult timp de bijuteriile realizate in atelierul OnixBox.
 
Acum, ca ai descoperit cateva dintre cele mai populare cadouri pentru iubita, poti sa-ti surprinzi jumatatea cu cea mai stralucitoare si originala bijuterie personalizata pe care sa i-o daruiesti de Craciun, de aniversare sau ziua ei de nastere. O bratara sau un lantisor personalizat ii va arata cat de mult iti pasa, o apreciezi si o iubesti. La bine sau la rau, indiferent de situatia materiala sau de starea de sanatate, dragostea ta va creste si relatia voastra va continua sa infloreasca! 
 

Suport clienti 09:00 - 18:00

0751681666 contact@onixbox.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!