Poarta bratari cu pietre semipretioase din lava vulcanica si descopera ce efecte miraculoase pot avea

Poarta bratari cu pietre semipretioase din lava vulcanica si descopera ce efecte miraculoase pot avea

Bratari cu pietre semipretioase din roca vulcanica - Bijuterii cu proprietati remarcabile


Mama Natura ne-a daruit intr-adevar multe comori, pietrele semipretioase fiind unele dintre cele mai importante. Dar exista o piatra speciala care iasa in evidenta in fata celorlalte, pur si simplu pentru ca s-a nascut din pantecul pamantului: piatra din lava vulcanica. Odata ce iese la suprafata si se raceste, este folosita si conceputa in industria modei, in special la realizarea de bratari handmade cu pietre din lava, insa are si utilizare spirituala. Piatra din lava neagra exista de secole, iar diverse triburi si comunitati indigene au folosit pietrele din piatra de lava neagra. O bratara din roca vulcanica se remarca prin  aspectul ei pamantesc si are mistica spirituala.



S-ar putea sa va intrebati in continuare, ce este piatra din lava vulcanica? Pe scurt, roca vulcanica, ca mod de folosire generala, sunt pietre semipretioase care acum sunt folosite mai ales la realizarea de bratari sau ca talismane si care acum sunt destul de populare ca accesorii. Recomandam sa purtati bratari pietre semipretioase din roca vulcanica pentru ca sunt elegante si pot fi purtate cu incredere zi de zi. Exista o legatura speciala intre pietrele din lava vulcanica si planeta noastra iubita. Stiind faptul ca provine direct din miezul Pamantului, semnificatia margelelor de lava este conectarea cu natura si pamantul. Nativii americani purtau o bucata de mineral de lava inainte de razboi, unde se credea ca energia rocii din lava le-ar aduce curaj si putere. De aceea, este mai frecvent sa vezi bratari barbatesti din roca vulcanica.

 

De ce sa porti bratari din roca vulcanica?


In mod traditional, se spune ca bratarile din pietre semipretioase preiau proprietatile de vindecare a rocilor de lava si confera caldura oamenilor in conditii de clima rece. Aceste pietre vulcanice s-au nascut direct din miezul pamantului, sunt asociate cu spiritualitatea si universalitatea. Cu toate acestea, ele ofera mai mult decat o frumusete estetica a bratarii cu pietre din lava. Aceste efecte stabilizatoare ale unei adevarate bratari din lava vulcanica se extind in sferele emotionale si spirituale prin eliminarea emotiilor negative puternice, oferind claritate si oferind speranta in perioadele dificile si emotionale.

Majoritatea oamenilor folosesc beneficiile oferite de bratara din piatra din lava vulcanica pentru a combate starile de anxietate si schimbari de dispozitie. Margelele din roca vulcanica pot ajuta fiecare persoana sa isi gaseasca pacea interioara si sa-si controleze gandirea negativa care uneori este excesiva. Incepeti imediat meditatia si purtand o bratara din lava vulcanica cu puteri vindecatoare o sa va puteti controla si rezolva cele mai multe probleme spirituale sau mentale cu aceste beneficii ale margelelor de lava.

Care sunt beneficiile purtarii de bratari din lava vulcanica?

Se crede ca fiecare persoana care poarta o bratara din lava vulcanica poate beneficia de proprietatile emotionale si spirituale de vindecare a lavei, datorita asocierii puternice dintre aceste pietre cu Pamantul. Datorita acestei conexiuni pamantesti, pietrele din roca vulcanica sunt vazute ca simboluri ale fertilitatii, rezistentei si fortei. Dintr-o perspectiva spirituala, o piatra semipretioasa din lava este excelenta pentru impamantarea chakrei radacinii si pentru a va incepe ziua intr- stare de meditatie profunda si linsititoare.

Pentru o mai buna absorbtie a proprietatilor de vindecare a pietrei din lava, este recomandat sa purtati margele din lava vulcanica aproape de piele, cea mai buna optiune fiind bratarile. Se crede ca bratarile din lava vulcanica aduc pacea in minte si spirit si ca purtarea unei bratari din lava ii va permite utilizatorului sa acceseze liber energia, permitand utilizarea vindecarii pietrei de lava pentru a se hrani atat fizic, cat si spiritual. Mai mult, in unele culturi se crede, de asemenea, ca energia pietrei din lava vulcanica ofera stabilitate si curaj in perioadele dificile, deoarece intaresc relatia purtatorului cu cea a planetei.

La OnixBox  gasesti o varietate mare de bratari din pietre semipretioase cu proprietati vindecatoare, handmade in Romania. La confectionarea bratarilor din margele folosim pietre semipretioase de calitate de la distribuitori de incredere, cu atestat de conformitate. Poti alege unele modele de bratari personalizate cu elemente din argint care pot fi gravate cu poze sau cu text.

Obiectivul nostru principal este de a contribui la manifestarea viselor si a bunastarii clientului. Fiecare bratara din pietre semipretioase este creata special pentru vindecarea mintii, a corpului si a sufletului si pentru a ajuta la echilibrarea energiilor fizice si metafizice ale corpului, fiind in acelasi timp in trend cu moda. Pentru informatii suplimentare despre OnixBox sau produsele noastre, va rugam sa vizitati sectiunea despre noi sau sa ne contactati completand formularul de contact. Avem o selectie variata de bratari din pietre pretioase cu proprietati vindectoare si bijuterii din argint personalizate pe care le poti incerca sau pe care le poti face cadou pentru cineva drag.  
 

Suport clienti 09:00 - 18:00

0751681666 contact@onixbox.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!