Cum iti poti imbunatati relatiile si starea financiara cu o bratara onix?

Cum iti poti imbunatati relatiile si starea financiara cu o bratara onix?

Bratari onix - Cum te poate ajuta o bratara onix sa iti imbunatatesti relatiile si starea financiara?

 

Scurt istoric al pietrei onix


Toata lumea are fobii, de la tarantule si zbor la angajament si intimitate. Dar, asa cum spune inteleptul proverb japonez, frica este doar atat de profunda pe cat o permite mintea, ceea ce face ca piatra semipretioasa din onix sa fie un partener puternic si robust in calatoria ta spirituala. O piatra razboinica puternica, semnificatia cristalului Onix ajuta la stapanirea tiparelor de gandire negative care decurg din cea mai debilitanta si toxica emotie dintre toate - frica. Include bratari onix in colectia ta de bijuterii si stii intotdeauna ca orice s-ar intampla, aceasta puternica piatra de chakra radacina iti asigura intotdeauna spatele.

Ani de zile, nativii americani si peruanii au fost bantuiti de temerile lor si au devenit prizonieri. Temerile lor au devenit o povara in dezvoltarea perspectivei lor personale, care a avut un mare impact asupra lor.

Cristalul de Onix Negru ajuta la intarirea sufletului si il elibereaza de intuneric. Chiar si cele mai profunde si intunecate temeri, bratara din onix negru amelioreaza, calmeaza si elibereaza mintea si corpul de aceasta entitate negativa. Se credea ca transformarea fizica si spirituala a avut loc atunci cand s-a purtat Onixul, de aceea a devenit un instrument esential al oricarui vindecator antic. Onixul negru a devenit, de asemenea, o figura simbolica a nativilor americani, precum si a peruanilor, datorita influentei pietrei care le-a eliberat si a schimbat cultura.


Semnificatia onixului


Onixului negru reflecta cea mai profunda si mai adevarata parte a sufletului tau. Filtreaza perceptia superficiala de la oamenii care te inconjoara si ii lasa sa vada adancurile personalitatii tale. Onixul este, de asemenea, un cristal misterios care te ghideaza in calatoria ta spirituala aducand speranta luminii in tunelul intunericului. Este o piatra semipretioasa puternica care protejeaza mintea si corpul de campurile negative care dreneaza energia purtatorilor, rezultand o bunastare emotionala si fizica pozitiva. Poarta bratari onix si beneficiezi de  nenumarate proprietati spirituale si vindecatoare care dateaza de sute de ani.

Onixul fost numit si ,,piatra unghiilor" de catre greci. Cuvantul Onyx inseamna ,,gheara" sau ,,unghie", deoarece seamana cu unghia umana. Potrivit legendei, piatra de onix a fost onorata de zeita Venus atunci cand unghiile ei au fost taiate de Cupidon in timp ce dormea. Unghia taiata a cazut in raul Indus si s-a scufundat, care a evoluat intr-o piatra de Onix.

 

Bratara onix este recomandata pentru urmatoarele zodii:

 

ZODIILE: Berbec, Leu, Fecioara, Sagetator, Capricorn
LUNA DE NASTERE: Februarie, Iunie, Iulie, Decembrie
ZIUA DE NASTERE: Sambata
PLANETA ASOCIATA: Saturn
NUMERE ASOCIATE: 3 si 6
ANIVERSARE: 7 si 10 ani
CHAKRE: 1, 4, 5, 6, 7
PROFESII: invatamant, politica, astrologie

 

Ce beneficii iti aduce purtarea de bratari onix?




Bratara onix negru are un efect de impamantare care ancoreaza corpul fizic de pamant si aduce armonie mintii si corpului, deoarece disipeaza stresul care ar afecta echilibrul in viata. Daca intampini dificultati in a-ti echilibra viata, te simti coplesit si epuizat, poarta bratari din onix negru pentru a fi usurat de aceasta energie negativa.

  • Este un talisman protector impotriva raului

  • Controleaza emotiile

  • Ajuta la evitarea si depasirea tentatiilor si a distragerilor

  • Pastreaza credinta

  • Ajuta la dezvoltarea cu succes a viitorului

 
Iubire si relatii

  • Iti exercita farmecul

  • Castiga impotriva unui rival

  • Se leaga de un corp puternic

  • Ofera incredere si forta

  • Ajuta in atractie

 
Bani si afaceri

  • Ajuta la trezirea potentialului

  • Sporeste carisma

  • Creste intuitia

  • Ajuta la obtinerea unor rezultate bune


Cand va conectati cu proprietatile de vindecare a cristalului din onix, amintiti-va cuvintele intelepte ale lui Ralph Waldo Emerson - ,,Ceea ce va este frica sa faceti este o indicatie clara a urmatorului lucru pe care trebuie sa il faceti". Purtati bratari  onix si cuceriti-va fricile, singurul lucru care va sta in cale si adevaratul vostru destin.

 

Poarta bratari onix si bucura-te de beneficii


La OnixBox  gasesti o varietate mare de bratari pietre semipretioase cu proprietati vindecatoare, handmade in Romania. Confectionam manual bratari din pietre semipretioase folosind materiale de calitate de la distribuitori de incredere, cu atestat de conformitate. Adaugam un plus de originalitate bratarilor noastre, unele modele de bratari cu margele avand si piese din Argint 925 care pot fi personalizate la cerere, cu gravura foto sau text.  

Obiectivul nostru principal este de a contribui la manifestarea viselor si a bunastarii clientului. Fiecare bratara din pietre semipretioase este creata special pentru vindecarea mintii, a corpului si a sufletului si pentru a ajuta la echilibrarea energiilor fizice si metafizice ale corpului, fiind in acelasi timp in trend cu moda. Pentru informatii suplimentare despre OnixBox sau produsele noastre, va rugam sa vizitati sectiunea despre noi sau sa ne contactati completand formularul de contact. Avem o selectie variata de bratari din pietre pretioase cu proprietati vindectoare si bijuterii din argint personalizate pe care le poti incerca sau pe care le poti face cadou pentru cineva drag.  
 

Suport clienti 09:00 - 18:00

0751681666 contact@onixbox.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!