Bratari pietre semipretioase howlit - Descopera semnificatia si puterea de vindecare a pietrei howlit

Bratari pietre semipretioase howlit - Descopera semnificatia si puterea de vindecare a pietrei howlit

Bratari handmade din pietre semipretioase din howlit alb - Bratari elegante cu proprietati deosebite


Bratarile handmade din pietre semipretioase howlit alb infrumuseteaza incheieturile oamenilor de foarte mult timp, culoare alba care prezinta mici insertii de linii mai inchise la culoare, asemenea unor mici vene, face din aceasta piatra o optiune foarte atractiva cand vine vorba de alegerea unei bratari handmade. Bratarile din howlit alb sunt versatile, usor de purtat si se potrivesc de minune atat pe mana doamnelor, cat si pe mana domnilor. 

 

Descopera insemnatatea si puterea de vindecare a pietrei howlit


Purtarea unei bratari din pietre semipretioase Howlit alb este extrem de linistitoare. Asezata sub perna, este un antidot excelent pentru insomnie, mai ales atunci cand acest lucru este cauzat de o minte hiperactiva. Howlitul se leaga de dimensiunile spirituale, pregatind mintea pentru a primi intelepciune si intelegere. Asista calatoriile in afara corpului si accesarea vietilor trecute. Concentrarea atentiei intr-o bucata de Howlit va poate transporta intr-un alt moment sau dimensiune. O bratara din pietre semipretioase howlit ajuta la cresterea ambitiilor, atat spirituale, cat si materiale, si ajuta la realizarea lor.

Psihologic, piatra semepretioasa howlit imbunatateste rabdarea si ajuta la eliminarea starii de nervozitate si a furiei. Purtarea unei bratari cu margele Howlit alb iti absoarbe atat propria furie cat si furia care este indreptata de alte persoane catre tine. De asemenea, ajuta la depasirea tendintei de a critica si de a fi egoist, consolidand trasaturile de caracter pozitive. Howlitul calmeaza mintea si este excelent pentru somn si meditatie. Permite o comunicare calma si motivata. Acest cristal intareste memoria si stimuleaza dorinta de cunoastere. Poate calma emotiile turbulente. Elibereaza sirurile care leaga vechile emotii de declansatoarele vietii prezente. Daca pur si simplu nu poti dormi bine, incearca bratarile noastre din howlit alb pentru a-ti linisti mintea si a-ti oferi relaxare!

 

Bratari pietre semipretioase din howlit - Proprietati de vindecare


Se spune ca piatra howlit amelioreaza insomnia si poate echilibra nivelurile de calciu din corp, care ajuta dintii, oasele si tesuturile moi.

PIATRA HOWLIT ESTE RECOMANDATA PENTRU:

ZODII: Gemeni, Balanta, Taur, Varsator (howlitul bleu), Rac (howlitul alb)
NUMAR ASOCIAT: 2
PLANETA ASOCIATA: Venus
CHAKRA: 4, 6, 7


La OnixBox  gasesti o varietate mare de bijuterii cu pietre semipretioase, handmade in Romania. La confectionarea bratarilor din margele folosim pietre semipretioase de calitate de la distribuitori de incredere, cu atestat de conformitate. Adaugam un plus de originalitate bratarilor noastre, unele modele de bratari avand si piese din Argint 925 care pot fi personalizate la cerere, cu gravura foto sau text.  
 

Suport clienti 09:00 - 18:00

0751681666 contact@onixbox.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!