Bratari barbati - Descopera cum sa porti bratari piele, bratari pietre semipretioase sau bratari inox

Bratari barbati - Descopera cum sa porti bratari piele, bratari pietre semipretioase sau bratari inox

Cum se poarta bratarile pentru barbati?


Purtarea bratarilor s-ar putea sa nu fie foarte naturala pentru o parte a barbatilor si exact acesta este motivul acestui articol, pentru a va arata cum se poarta bratari barbatesti. Veti fi surprinsi (sau nu) sa aflati ca exista multe modele de bratar barbati pe care le-ati putea incerca, dar trebuie sa stiti si cum sa purtati bijuteriile, astfel incat sa captati privirile celor din jur intr-un mod pozitiv si impresia lasata sa fie una placuta. 

Exista cazuri in care barbatii poarta prea multe bratari. Deci, daca aveti multe
bijuterii din inox si metalele zornaie de fiecare data cand va miscati bratul, asemenea unui slot machine, inseamna ca purtati prea multe bratari.
Asadar, in randurile care urmeaza vei afla cum se poarta bratarile barbatesti. Dar inainte de a impartasi sfaturi si trucuri despre cum sa porti bratarile, sa vedem in primul rand de ce ar trebui sa porti  bratari barbatesti.

 

De ce sa porti bratari barbatesti?

 

O bratara barbateasca este o dovada de stil si personalitate


In timp ce unii ar putea sustine ca nu exista niciun motiv pentru care sa purtati o bratara, noi sustinem ca, la fel ca si folosirea unui parfum de calitate din nevoia de a mirosi frumos, purtarea unei bratari pentru barbati intr-un mod corespunzator va contribui la imbunatatirea stilului tau, la fel ca niste pantofi de inalta calitate sau o camasa eleganta.

O bratara barbateasca frumoasa tine de stil - vei purta o bratara si dintr-o data tricoul alb si blugii casual care ii porti intr-o zi de weekend  te fac cel mai elegant barbat din local. Deci, daca te-ai straduit sa gasesti stilul perfect care sa se potriveasca personalitatii tale, o bratara pentru barbati ar putea fi exact ceea ce ti-a lipsit.


O bratara barbati bine aleasa este un bun motiv pentru a incepe o conversatie si chiar si relatii noi


bratari-cupluri

O bratara pentru barbati este un excelent motiv de a incepe o conversatie. Bratara barbateasca potrivita, purtata corect, va fi un bun motiv pentru a incepe o conversatie, mai ales daca alegeti sa purtati bratari personalizate.  
Nici nu te vei intalni bine cu prietenii si deja vei auzi: „Wow, ce bratara frumoasa! Ce bine iti sta!”, sau „Ce misto arata bratara asta de piele, si mesajul gravat te defineste foarte bine! Imi place foarte mult si as vrea si eu un model asemanator!”

O bratara din piele sau o bratara cu pietre semipretioase realizata manual atrage atentia si este un bun motiv pentru a initia conversatii si ati putea ajunge chiar sa cunoasteti oameni noi si sa legati prietenii frumoase, sau de ce nu, relatii de dragoste.


Nobletea unei bratari barbatesti


Celalalt motiv pentru care ai putea dori sa incepi sa porti bratari in fiecare zi si sa te simti confortabil este ca traditia purtarii bratarii are in spate o oarecare noblete. Mai exact, parasutistii obisnuiau sa poarte bratarile paracord, bratarile cu franghie permitandu-le sa care cu o mai mare usurinta parasuta din dotare. Daca esti pompier sau soldat parasutist stii ca aceste bratari fac literalmente diferenta intre viata si moarte.

 

Bratarile pentru barbati sunt la moda


Nu in ultimul rand, bratarile pentru barbati sunt la moda si, daca esti pasionat de moda, purtarea unei bratari ar fi o modalitate buna de a fi in trend.

 

Cum sa porti bratari barbatesti?


Citeste randurile de mai jos si descopera cum sa porti bratari pentru barbati si care sunt cele mai populare tipuri de bratari barbatesti.

Primul pas pentru a invata cum sa porti bratarile este sa stii ca acestea sunt facute din diferite materiale si se poarta diferit, in functie de material si ocazie. In aceasta parte a articolului vei descoperi principalele tipuri de bratari barbati si modul in care le poti purta.

 

Bratari inox


bratara-barbati-metal-inox

Imbracaminte casual sau formala? Nu poti gresi cu o bratara inox, deoarece este cea mai eleganta optiune de bratara pentru barbati.

Bratara din otel inoxidabil este foarte versatila si o poti purta cu imbracaminte formala sau casual. Aurii sau argintii, bratarile din inox pot fi asortate cu un costum frumos, sau o camasa si niste pantaloni chinos. In ambele cazuri, aspectul pe care il etalati va spune lumii ca esti un tip elegant, care stie sa se imbrace si sa se accesorizeze cu stil.

O bratara inox cu un design frumos este ideala pentru barbatii maturi care doresc sa poarte bijuterii care sa iasa in evidenta prin eleganta si stil.

Tine cont insa ca o bratara pentru barbati din inox frumoasa, la fel ca un ceas, simbolizeaza un anumit statut, dar acesta este un aspect pe care il puteti scoate in evidenta doar daca purtati bratara corect. Purtand prea multe bratari pe o mana, de exemplu, arata ca un kitsch ieftin.

Deci, daca trebuie sa porti mai multe accesorii, pune pe mana doua bratari sau o bratara si un ceas. Ai putea purta, de asemenea, un set de bratari format din maxim 4 bratari care nu difera foarte mult ca stil.

Iti recomand cu incredere sa alegi unul din seturile de Bratari Luxury sau seturi de bratari cu margele cu care sigur nu vei da gres. O alta combinatie reusita este intre bratarile din piele cu metal si bratarile cu pietre, care se potrivesc excelent si pe care le poti asorta usor la tinute casual sau elegante.

 

Bratari piele barbati


bratara-piele-barbati

Alaturi de bratarile din inox, o alta alegere potrivita sunt bratari din piele, mai ales daca iti place stilul clasic.

 

De ce sa porti bratari piele pentru barbati?


Sunt versatile. Bratara din piele este destul de versatila datorita designului si culorilor neutre, iar modelele de bratari piele barbati sunt diversificate, avand posibilitatea sa alegi de la modele simple pana la modele de bratari din piele impletite, mai sofisticate, care iasa repede in evidenta. Exista o multime de modele de bratari din piele, trebuie doar sa alegi un look care sa te reprezinte si care se potriveste pentru diferite ocazii.

Se potrivesc stilului casual. Gandeste-te, de exemplu, la bratara de piele lata cu elemente de metal. Este stilul ideal de bratara pentru un look casual. Deja cred ca te gandesti la cizme din piele, niste blugi rupti si tricoul clasic, simplu, de culoare neagra si te felicit pentru asta, chiar ai idei inspirate. Iti recomand sa arunci o privire peste bratara din piele cu placuta de argint pe care o poti personliza oricum vrei, este o alegere foarte buna dar si originala. 

Potrivita pentru un stil simplu. Ce se intampla daca preferi stilul mai simplu si mai subtil? Ei bine, exista modele simple de bratari piele, doar pentru tine. Si cea mai buna parte este ca ai putea asorta bratara cu ceasul de mana. Trebuie doar sa te asiguri ca culoarea bratarii din piele se potriveste cu culoarea curelei ceasului. Partea buna a acestor bratari din piele este ca, de obicei, au culoarea neagra sau maro, la fel ca ceasul de mana, ceea ce inseamna ca poti purta bratara din piele cu orice.

Eleganta bratarii de piele. Daca doresti un aspect elegant, ai putea opta pentru o bratara handmade din piele subtire, impletita, deoarece este subtila si nu va trebui sa iti faci griji cu privire la aspectul prea stralucitor.

 

Bratari nautice 


bratari-nautice

Bratarile nautice pentru barbati sunt cele mai des intalnite tipuri de bratari de pe piata; sunt ieftine, colorate si versatile. Bratara nautica este, de asemenea, cunoscuta sub numele de bratara cu snur paracord. Aceste tipuri de bratari sunt ideale pentru orice barbat care doreste sa adauge un strop de culoare tinutei sale.

 

Cum sa porti o bratara nautica


bratara-nautica-barbati

Bratara nautica se potriveste la imbracaminte formala sau casual? Datorita designului colorat, aceasta bratara nautica este mai degraba o bratara casual, si ar trebui sa evitati sa purtati acest gen de bratara la tinute elegante.
Daca vrei sa te accesorizezi cu o bratara si porti un costum sau orice alt tip de imbracaminte formala, ar trebui sa optezi pentru bratarile realizate fie cu margele, fie din metal.

Combinarea si asortarea cu alte bratari. Bratara nautica este versatila si poti incerca diferite grosimi si culori ale bratarii si ai putea purta, de asemenea, mai mult de o bratara pe aceeasi mana, amestecand si combinand culori si diferite elemente ale bratarilor. De asemenea, ai putea asorta bratara nautica cu bratari din piele sau cu margele pentru barbati.

Alt lucru de remarcat despre bratarile nautice este ca sunt atemporale si putarea lor nu depinde de sezon. Deci, poti purta o astfel de bratara vara, dar va fi totusi la moda si iarna.
In ceea ce priveste stilul, o bratara nautica este o optiune buna pentru oricine prefera bratari in stilul rustic. Retine ca aceasta bratara nu te va tine multi ani, e un compromis pe care il poti face fara sa stai prea mult pe ganduri, tinand cont de pretul relativ mic al bratarilor paracord.

 

Bratari pietre semipretioase


bratari-margele

Bratarile cu pietre semipretioase reprezinta cel mai popular design de bratari barbatesti si chiar nu ai cum sa nu le iubesti. Bratarile cu pietre semipretioase sunt elegante, versatile, unice si se potrivesc pentru aproape toti barbatii.

Daca esti incepator in a purta bratari, nu vei gresi alegand bratari pietre semipretioase. Bratarile cu margele sunt create, de asemenea, in diferite culori si materiale, variind de la pietre pretioase si lemn pana la plastic si roca de lava vulcanica.

Avand foarte multe optiuni in ceea ce priveste designul, bratarile cu margele va ofera libertate in exprimarea stilului. Cu toate acestea, cand alegi o bratara cu pietre semipretioase tine cont de urmatoarele ponturi:

Dimensiunea pietrelor semipretioase - bratarile cu margele mari sunt ideale pentru acel aspect casual si nu sunt ideale pentru stivuire (suprapunerea cu alte bratari). Margelele mai mici, pe de alta parte, se potrivesc unui stil casual-business si poti purta bratarile cu pietre mici cu o jacheta si cravata sau chiar la costum.

Ce inseamna bratari cu pietre mari? De obicei, sunt bratarile cu pietre de 10-12 mm. 
Ce inseamna bratari cu pietre mici? De regula, sunt bratarile cu pietre de 4-8 mm. 

Culoarea bratarilor cu pietre semipretioase. Daca vrei sa adaugi o nota de culoare tinutei tale atunci cand vine vorba de bratara din margele, tine cont sa pastrezi totusi un aspect natural si elegant, care nu epateaza.
Daca vrei sa adaugi in colectia ta bratari cu pietre semipretioase care sa iti scoata stilul in evidenta, atunci trebuie neaparat sa vezi modele noastre de bratari pietre semipretioase.
 

Cum sa porti corect bratari barbatesti

 
  • Stivuieste cat de multe bratari subtiri vrei pe mana, dar evita stivuirea bratarilor groase si metalice;
  • Poarta bratarile pe o singura mana in loc sa porti cate o bratara pe fiecare brat;
  • Exista foarte multe stiluri de bratari pe care le poti alege, dar sfaturile de mai sus se vor aplica majoritatii, daca nu chiar tuturor. Aceste stiluri de bratari includ bratari personalizate (aspect versatil care se potrivesc cu toate stilurile), bratari din piele (casual / punk clasic), bratari din cauciuc (scopuri caritabile, evenimente sociale ocazionale), bratari macrame, bratari nautice (casual), sau bratari din otel inoxidabil sau metale pretioase (formale si casual).

 

Concluzie


Exista multe tipuri de bratari pentru barbati, iar purtarea lor corecta inseamna a intelege ca bratarile au proprietati diferite si pot fi purtate doar intr-un anumit mod sau stiluri specifice.
Urmeaza sfaturile de mai sus care te vor ajuta sa alegi bratarile potrivite si sa le porti intr-un mod corect si estetic. Pentru mai multe ponturi si sfaturi utile, te rog sa citesti si celelalte articole de pe blogul nostru.

Pana data viitoare, iti doresc spor la cumpararea si asortarea bratarilor!
 

Suport clienti 09:00 - 18:00

0751681666 contact@onixbox.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!