TOP 5 Cadouri Valentines Day pentru cupluri

TOP 5 Cadouri Valentines Day pentru cupluri
All you need is LOVE, LOVE, LOVE... Pe 14 Februarie este cea mai romantica zi din an, asa ca este momentul ideal sa-ti arati dragostea, recunostinta si sentimentele unice de iubire pe care le simti fata de iubitul sau iubita ta. Si cum poti face asta? Este mai simplu decat crezi pentru ca noi, cei de la OnixBox, venim in ajutorul tau cu aceste super idei de Cadouri Valentines Day pentru cupluri prin care veti avea parte de o seara magica de Ziua Indragostitilor!

 

Bratari Cupluri


Despre bratari cupluri nu putem spune decat ca sunt un cadou GENIAL de Valentines Day!  Un set de bratari personalizate cuplu exprima perfect sentimentele de dragoste pe care vi le purtati intr-un mod special si original 100%! 

 

5 Motive pentru care sa daruiesti bratari personalizate cuplu de Ziua Indragostitilor


1. Deoarece o bratara personalizata este unica. Posibilitatile de gravura sunt nelimitate astfel ca poti sa daruiesti bratari personalizate cu poza, bratari gravate cu mesaje scurte de iubire, bratari cu coordonate (locul unde v-ati intalnit sau sarutat prima data), bratari cu nume, bratari cu initiale, bratari cu date sau orice text sau simbol va reprezinta relatia speciala.

2. Deoarece un set de bratari de cuplu exprima sentimentele de dragoste pe care vi le purtati si scoate in evidenta relatia speciala dintre voi. Purtati bratari personalizate cuplu si aratati lumii ca sunteti facuti unul pentru celalalt, chiar si daca aveti o relatie la distanta. 

3. Sunt pretioase. Nu achizitionezi doar niste simple bratari, ci bratari din metale pretioase (Argint 925 sau Aur 24K) care prin personalizare devin unice si capata o valoare sentimentala deosebita pentru tine si pentru jumatatea ta. 

4. Beneficiezi de gravura garantata pe viata.  La OnixBox realizam bratari cuplu argint 925 gravate cu cea mai performanta tehnica de gravare cu diamant. Tehnologia de personalizare ofera o gravura precisa, de inalta calitate, care nu dispare in timp.

5. Sunt accesibile ca si pret. Pentru achizitionarea unor bratari de cuplu personalizate de la OnixBox nu necesita sa faci credit bancar :), preturile fiind cuprinse intre 99 RON - 380 RON. 

BONUS Iti oferim gratuit ambalajul de cadou si felicitare personalizata cu mesajul tau. Stim ca tu nu ai timp sa alergi prin magazine si sa cauti ambalaje pentru cadouri, asa ca nu te mai stresa. Comanda un set de bratari personalizate cuplu si noi iti oferim gratuit cutia de bijuterii, o punga eleganta de cadouri si o felicitare personalizata pe care poti sa scrii un mesaj de dragoste pentru iubitul sau iubita ta. 

 Acum ca ai descoperit de ce ar trebui sa iei in considerare sa daruiesti bratari pentru cupluri de Ziua Indragostitilor, este momentul sa afli care sunt recomandarile noastre cand vine vorba de Cadouri Valentines Day pentru cupluri. 

 

1. Bratari gravate cu poza


Un set de bratari gravate cu poza este exact ceea ce iti doresti sa primesti cadou de Valentines Day. Gravate cu poza voastra preferata - poate fi poza din prima voastra vacanta, poza de la prima intalnire sau din ziua nuntii - aceste bratari personalizate iti vor aduce mereu aminte de momentele speciale traite impreuna cu persoana iubita.

BONUS iti oferim gratuit posiblitatea sa gravezi setul de bratari cuplu si pe verso cu textul dorit de tine. Poti alege sa gravezi pe banut o data semnificativa, nume, initiale sau simboluri care va reprezinta.  

In functie de preferinte poti alege dintr-o colectie variata de bratari cu banut din argint si snur reglabil, bratari cu snur impletit sau bratari cu pietre semipretioase. Banutii sunt din Argint 925 si poti alege din mai multe optiuni de culoare: argint 925, placat cu aur roz 18K sau placat cu aur galben 24K. De asemenea, poti alege siculoarea bratarilor: bratara cu snur negru sau bratara cu snur rosu. 

2. Bratari cu nume, Bratari cu initiale sau Bratari cu data


O alta idee foarte buna de cadou pentru cupluri de Ziua Indragostitilor o reprezinta setul de bratari cuplu personalizate cu gravura text. In functie de preferinte, poti opta pentru bratari cu nume, bratari cu initiale sau bratari cu data. Indiferent de alegerea pe care o faci, aceste bratari scot in evidenta dragostea si sentimentele puternice pe care le simtiti unul pentru celalalt.  

3. Bratari cuplu infinit


Simbolul infinitului are o forma eleganta si se potriveste foarte frumos la bratari. Fara inceput si fara sfarsit, simbolismul unei bratari infinit pare evident. Este defapt o declaratie frumoasa de dragoste care inseamna ca iubirea este vesnica, eterna si nesfarsita ceea ce face ca aceste bratari cuplu infinit sa reprezinte o idee foarte buna de cadou Valentine's Day. 

Bratara infinit nu numai ca are o semnificatie deosebita pentru purtator, ci si arata intr-adevar fabulos, iesind rapid in evidenta si intorcand priviri. 

O bratara cu semnul infinitului poate fi realizata din diferite materiale, care satisfac cele mai sofisticate pretentii. La OnixBox, am selectat pentru tine doar cele mai frumoase bratari infinit, realizate manual cu snur reglabil si Argint 925. In functie de preferinte, poti opta pentru o bratara infinit placata cu aur 24K sau aur roz 18K. 

4. Bratari cu mesaje


Daca vrei sa-i transmiti jumatatii tale un gand sau un sentiment special, atunci un set de bratari cu mesaje este alegerea potrivita. Poti grava mesaje scurte de dragoste, un cuvant secret, un alint sau un simplu "Te iubesc"care sa ii aduca mereu aminte de dragostea ce i-o porti. 

5. Bratari cu bile sau Bratari cu coroana


Am lasat creatiile mai sofisiticate la urma si iti prezentam acum cateva din modelele noastre preferate de bratari cuplu. Realizate manual cu bile din argint sau pietre semipretioase, aceste bratari sunt completate de banuti sau placute din Argint 925 si pot fi personalizate cu poze sau text. 

In functie de preferinte poti opta pentru bratari cu coroana si pietre semipretioase sau bratari cu bile si banut din Argint pe care putem grava poza ta preferata sau textul ales de tine.

Seturile de bratari cu pietre semipretioase nu doar ca arata foarte bine, ci pot avea si proprietati miraculoase. Aducatoare de noroc in dragoste, succes la bani sau cu proprietati miraculoase de vindecare aceste bratari reprezinta o metoda foarte buna prin care sa iti impresionezi iubitul sau iubita de Ziua Indragostitilor.

Daca vrei sa afli mai multe detalii despre aceste bratari speciale iti recomandam aceste articole de pe blogul OnixBox


Acestea au fost TOP 5 Cadouri Valentines Day care sper ca te vor ajuta sa alegi cadoul ideal pentru tine si pentru jumatatea ta. Bucurati-va de ocazia minunata de a fi recunscatori si de a va multumi unul celuilalt pentru tot ceea ce va oferiti reciproc in fiecare zi. Un set de bratari pentru cuplu, personalizate cu poza voastra preferata si data primei intalniri  va arata perfect pe mana voastra, la ceas de seara, alaturi de o sticla de vin bun si cina romantica.
 

Suport clienti 09:00 - 18:00

0751681666 contact@onixbox.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!