Lantisoare cu nume - Ce semnifica si cand sa le daruiesti?

Lantisoare cu nume - Ce semnifica si cand sa le daruiesti?

Daca esti in cautarea unui cadou pentru iubita, sotie sau mama , cu siguranta iti doresti sa ii oferi un dar cel putin la fel de special ca relatia dintre voi. Cum altfel poti sa ii spui cat de mult inseamna pentru tine, daca nu oferind un lantisor argint cu nume, cu un design deosebit, personalizat special pentru persoana draga?

Daca alegi sa oferi un cadou de calitate, cum sunt cele realizate de specialistii OnixBox, cadoul tau se va transforma intr-o amintire pe viata, deoarece calitatea premium isi va spune cuvantul in timp.

La onixbox.ro ai acces la o gama variata de lantisoare cu nume, care pot reprezenta cadoul perfect pentru doamne sau domnisoarele dragi din viata ta. Aceste bijuterii depasesc rolul de simple obiecte, ele devin adevarate expresii ale iubirii, aprecierii si ale multumirii fata de persoana la care ajung.

Indiferent ca iti doresti sa adaugi o bijuterie stilata la colectia ta sau ca vrei sa faci o bucurie cuiva special, un lantisor personalizat cu nume din Argint 925 reprezinta alegerea ideala! Nu sta pe ganduri si comanda chiar acum!

Ce semnifica un lantisor cu nume? 


Exista multe semnificatii care pot sta in spatele unui lantisor cu nume sau a unui colier cu initiale, iata doar cateva exemple potentiale.

Exprimarea iubirii fata de o persoana

De cele mai multe ori un colier cu nume poate fi daruit unei persoane dragi ca semn al devotamentului tau. Lantisorul personalizat cu nume are o semnificatie mai profunda iar scopul este de a valida si sarbatori conexiunea voastra speciala. Poti alege sa porti un lantisor cu numele tau sau un colier cu numele copiilor. 

La OnixBox vei descoperi o colectie deosebita de lantisoare personalizate cu nume, din Argint 925 prin care vei reusi in mod sigur sa iti surprinzi iubita sau sotia in cel mai placut mod. 

Cadou pentru tine

Un colier cu nume poate fi purtat si pentru a semnifica o conexiune personala cu tine, o apreciere a numelui special dat de parinti sau doar un rasfat pentru tine insuti. Multe celebriati ca Rihanna sau Sarah Jessica Parker (in rolul din Sex and the City)  purtand un asemenea lantisor cu nume. 


Simbol al modei

Purtarea de lantisoare personalizate cu nume este si va fi in continuare la moda, aceste bijuterii fiind la mare cautare. Aceste coliere cu nume din argint arata foarte bine la gatul doamnelor si domnisoarelor si iasa in evidenta intr-un mod discret si placut ochiului. 

Pe masura ce cererea de coliere cu nume este in crestere, la fel creste si multitudinea de moduri in care designerii aleg sa le creeze. Fonturi care mai de care mai speciale, dimensiuni mai mari sau mai mici, incrustate cu pietre stralucitoare si multe alte modele. La OnixBox veti gasi un model de colier cu nume elegant, discret si foarte comod la purtare. 


Omagiu unei persoane iubite

Poate ca doriti sa aduceti un omagiu unei persoane dragi care ar a murit si, in acest caz, simbolismul unui lant cu nume este cu atat mai profund. Aceasta este o modalitate excelenta de a arata cat de mult inseamna cineva pentru tine si, purtandu-i numele atat de aproape de tine, pastrezi acea conexiune speciala.

Cand sa daruiesti lantisoare cu nume? 


Poti oferi cadou un lantisor personalizat cu nume cu ocazia zilei de nume, ziua de nastere, Valentine's Day sau cand pur si simplu vrei sa surprinzi o persoana draga cu un cadou special. 

Lantisor cu nume Maria - un nume de importanta biblica, numele Maria este unul din cele mai populare nume din Romania si din intreaga lume. 

Crestinii marcheaza la 15 august Adormirea Maicii Domnului sau Sfanta Maria Mare, una dintre cele mai mari sarbatori din an, cand, potrivit traditiei Bisericii, Maica Domnului a fost inaltata la Cer de Fiul sau, Mantuitorul Iisus Hristos. De aceasta zi se leaga multe traditii, obiceiuri si superstitii. 

Cu ocazia zilei de nume, suprinde o Maria draga din viata ta cu lantisor personalizat cu nume, o sa il aprecieze in mod sigur. 

Lantisor cu nume Teodora - un dar de la Dumnezeu

Cu ocazia zilei de nume, o poti surprinde pe Teodora cu un colier cu nume pe data de 7 August.

Originea acestui nume ar putea proveni de la numele grecesc Theodoros, in componenta caruia intra cuvantul ,,theos" care inseamna ,,zeu" sau Dumnezeu, dar si substantivul comun ,,doron", mai exact radacina acestuia, care inseamna ,,dar".
Astfel, pe baza cuvintelor care alcatuiesc numele grecesc mentionat anterior, am putea afirma faptul ca numele Teodora reprezinta, de fapt ,,darul primit de la Dumnezeu" sau ,,dar al unui zeu".


Colier cu nume Andreea - in data de 30 Noiembrie se sarbatoreste Sfantul Andrei, o ocazie numai buna de a darui unei doamne sau domnisoare dragi un lantisor cu nume din Argint 925

Colier cu nume personalizat Ioana - in data de 7 Ianuarie se sarbatoreste Sfantul Ioan Botezatorul, iar cu acest prilej un lantisor cu nume Ioana este cadoul ideal

Lantisor personalizat cu nume Elena - in data de 21 Mai sarbatorim Sfintii Constantin si Elena, ocazie perfecta pentru a darui o bijuterie personalizata cu nume decupat

Aceste idei de cadouri reprezinta doar o parte din colectia de lantisoare cu nume OnixBox. Te invitam sa vizualizezi intreaga colectie de coliere personalizate cu nume si sa alegi bijuteria care ti se potriveste. 
 

Alege un lantisor cu nume din Argint 925 si ofera celor dragi un cadou deosebit


Numele este un simbol care ne reprezinta. Numele ales de parinti la nastere are o insemnatate speciala. Acesta poate reprezenta o mostenire de familie, preluat de la bunici sau strabunici, poate avea o semnificatie religiosa sau poate fi inspirat din carti sau celebritati.

Indiferent de unde provine numele tau, mandria cu care il porti zi de zi poate fi transformata in bijuterii personalizate care sa fie mereu cu tine. Un lantisor cu nume din argint rezoneaza cu identitatea ta, te motiveaza si, pe deasupra, este un accesoriu deosebit de rafinat. Literele decupate, asezate elegant formeaza o bijuterie unica, de care nu iti vei mai dori sa te desparti niciodata.

In colectia magazinului OnixBox, vei gasi coliere personalizate cu nume din argint, delicate si elegante. Exploreaza catalogul de bijuterii personalizate si vei gasi cadoul perfect pentru o persoana speciala din viata ta!


 

Suport clienti 09:00 - 18:00

0751681666 contact@onixbox.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!