Cand sa cumperi cadouri de Mos Nicolae 2021? Urmeaza aceste sfaturi pentru a nu ramane fara cadouri de Sfantul Nicolae!

Cand sa cumperi cadouri de Mos Nicolae 2021? Urmeaza aceste sfaturi pentru a nu ramane fara cadouri de Sfantul Nicolae!

Cand vine Mos Nicolae in 2021?


Daca deja incepi sa te intrebi cand vine Mos Nicolae inseamna ca ai inceput sa te gandesti la ce cadouri sa oferi celor dragi cu ocazia acestei sarbatori minunate. Ei bine, Mos Nicolae vine in seara de 5 Decembrie. Nu se stie la ce ora va ajunge mai exact, de aceea ar fi bine sa fii pregatit: ghetele sa fie lustruite si aranjate si scrisoarea cu dorinte sa fie scrisa si pusa in geam 😊

Cand sa cumperi cadouri de Mos Nicolae? 


Mos Nicolae vine intotdeauna pe 5 Decembrie, iar asta nu se schimba niciodata. Ce se schimba insa este ziua din saptamana in care pica sarbatoarea de Sfantului Nicolae, un detaliu extrem de important cand vine vorba de cumparaturi de cadouri pentru iubit, iubita sau membrii familiei. 

In 2021, Mos Nicolae vine Duminica, iar pentru ca tu sa fii sigur ca vei primi cadourile la timp trebuie sa incepi deja sa pregatesti lista de surprize. Citeste in continuare si afla sfaturile care iti vor usura misiunea de anul acesta. 

- cumpara din timp cadouri de Mos Nicolae, nu le lasa pe ultima suta de metri;

- comanda cadouri online si economisesti timp si nervi. In perioada de sarbatori toate magazinele fizice sunt foarte aglomerate iar la casele de marcat sunt cozi interminabile;

- in contextul actual de pandemie Covid-19 ai nevoie de certificat verde la mall sau unele magazine. OnixBox este magazin online, asa ca toata lumea se poate bucura de cumparaturi de cadouri de Mos Nicolae la cele mai bune preturi, cu sau fara certificat verde;

- tine cont ca este o perioada foarte aglomerata de shopping, atat la magazine online de cadouri cat si la curieri exista un volum mare de comenzi in perioada de sarbatori. Asta inseamna ca pot exista intarzieri la pregatirea si livrarea coletelor. Noi, cei de la OnixBox, vom face toate eforturile pentru a expedia comenzile cel tarziu a doua zi de la data plasarii

- ziua de 5 Decembrie este Duminica, iar nu toti curierii lucreaza in weekend. Dar asta nu e tot, ziua de 30 Noiembrie (marti) - Sfantul Andrei, este zi libera, urmata de 1 Decembrie (miercuri), Ziua Nationala a Romaniei. Deci in saptamana de dinainte de Mos Nicolae ai la dispozitie doar 2 zile in care poti comanda cadouri pe care sa le primesti in timp util.

- iti recomandam sa comanzi cadouri online cel tarziu in data de 29 Noiembrie, astfel incat sa primesti darurile pana in data de 2-3 Decembrie. 

5 motive pentru care bijuteriile personalizate sunt un cadou excelent de Sfantul Nicolae

 
  1. Iti exprima sinceritatea si faptul ca te gandesti cu adevarat la persoana careia ii vei darui bratara gravata sau colierul personalizat.
  2. Este un cadou unic.
  3. Bijuteriile personalizate se identifica cu purtatorul.
  4. Cadoul este memorabil.
  5. Iti intareste legatura cu persoana respectiva.

O bratara sau un lantisor personalizat este intotdeauna o idee foarte buna de cadou pentru barbati sau femei. Majoritatea sunt realizate manual din materiale de cea mai buna calitate: Argint 925, piele naturala, inox sau pietre semipretioase. Bijuteriile sunt personalizate cu o tehnica avansata de gravura cu diamant, care asigura o gravura fina, detaliata si care nu se sterge niciodata. 

Daca inca nu esti convins, iti mai spunem ca la orice comanda de bijuterii asiguram gratuit ambalajul premium: cutie de bijuterii, punga de cadou si felicitare personalizata pe care scriem mesajul transmis de tine, astfel incat cadoul tau va fi perfect iar tu sa nu mai ai griji. Iar daca nu stii ce urari sau mesaj sa scrii pe felicitarea de Mos Nicolae sau esti in pana de idei de cadouri, citeste si acest articol care te va ajuta garantat! 

Speram ca ti-au fost de folos aceste sfaturi si vei reusi sa cumperi cele mai frumoase cadouri de Mos Nicolae la timp si sa prinzi cele mai bune oferte.

Echipa OnixBox va doreste spor la cumparaturi si Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi! 🎅🎄 🎁
 

Suport clienti 09:00 - 18:00

0751681666 contact@onixbox.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!