Bratari personalizate pentru bebelusi – De ce sa alegi un astfel de cadou pentru botez?

Bratari personalizate pentru bebelusi – De ce sa alegi un astfel de cadou pentru botez?
Botezul este unul dintre cele mai importante si fericite momente din viata unei familii. Un moment care marcheaza inceputul unei noi aventuri interesante alaturi de cel mic.
Daca esti nas, nasa sau pur si simplu te afli pe lista invitatilor si iti doresti sa oferi un cadou inspirat celui mic, indreapta-ti atentia catre bratarile personalizate pentru bebelusi.

Bratari personalizate pentru bebelusi

Alegerea unei astfel de bijuterii nu este deloc usoara, mai ales atunci cand iti doresti ca darul tau sa spuna o poveste din suflet si sa reprezinte un cadou cu adevarat special. Cu toate acestea, o bratara personalizata pentru bebelusi este, cu siguranta, cel mai frumos cadou pe care il poti oferi celui mic.

Bratari din aur pentru copii

Conform specialistilor, bratarile din aur nu sunt toxice si nu provoaca alergii, deci sunt cele mai sigure pentru sanatatea lor, datorita materialului din care sunt realizate. De asemenea, sunt foarte usor de intretinut si pot avea o valoare simbolica deosebita, mai ales daca le oferi o nota personala. Mai exact, poti alege o bratara pe care sa o poarte la mana, gravata cu numele celui mic. Poti, de asemenea, sa optezi pentru un pandantiv in forma de trifoi, banut sau inimioara.

Ce aspecte trebuie sa iei in calcul atunci cand alegi o bratara personalizata pentru bebelusi?

· Dimensiunea – Lungimea bratarii este importanta pentru siguranta si confortul celui mic. Ne-am gandit la acest aspect, asa ca in magazinul nostru online gasesti bratari personalizate pentru bebelusi, cu snur, ce pot fi ajustate simplu si rapid;
· Materialul – Pielea celui mic este foarte sensibila, iar sistemul imunitar nu este suficient de dezvoltat. Prin urmare, o bratara din aur care sa nu-i provoace iritatii reprezinta cea mai buna alegere!;
· Design-ul – Este important ca bijuteriile sa fie cat mai simple pentru a nu provoca accidente.

 Semnificatia bratarilor personalizate pentru bebelusi

Dincolo de frumusetea, si originalitatea lor, bratarile personalizate pentru bebelusi au o semnificate aparte pentru ca marcheaza inceputul drumului celui mic in viata. Astfel, sunt o multime de simboluri ce transmit mesaje puternice:
Banutul din aur – Bratara personalizata cu banut din aur reprezinta bogatia si norocul pe care bebelusul le va avea in viata;
Snurul rosu – Snurul rosu reprezinta simbolul vietii, al energiei vitale de care avem nevoie. De asemenea, acesta are menirea sa-l protejeze pe cel mic de tot ce este rau;

Noi te putem ajuta sa oferi un cadou unic si inedit! Pe banutul din aur al bratarilor personalizate putem grava poza celui mic, numele lui, data nasterii sau orice alt mesaj emotionant.
Indiferent de modul in care alegi sa personalizezi bratara, cu siguranta va fi un cadou de botez care spune o poveste si exprima dragostea de care bebelusul are nevoie pe toata perioada vietii.

Suport clienti 09:00 - 18:00

0751681666 contact@onixbox.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!