Lantisorul personalizat - noul trend al anului 2022

Lantisorul personalizat -  noul trend al anului 2022
Accesoriile fac diferenta. Nu conteaza ce stil vestimentar abordezi sau in ce anotimp ne aflam. Pur si simplu, bijuteriile personalizate sunt o modalitate de a vorbi despre tine, prin ceea ce porti.

Afla de ce accesoriile personalizate sunt in trend si de ce ar trebuie sa ai si tu unul.

 

Eleganta si versatilitate


Poate iti aduci aminte de Carrie Bradshaw, din unul dintre cele mai faimoase seriale ale anilor 90’. Carrie purta in multe dintre episoadele serialului un lantisor cu numele ei. Inca din acea perioada, lantisoarele personalizate erau o modalitate de a te diferentia.

De ce ar fi relevant?

Majoritatea persoanelor poarta aceleasi haine si accesorii. Daca vrei sa arati diferit si sa fii si in trend in acelasi timp, un lant personalizat este alegerea perfecta.

 

Top 3 motive pentru care sa alegi un lant personalizat


  1. Ofera un cadou unic celor dragi

● Magazinele de bijuterii sunt pline de diverse modele de accesorii. Daca esti in cautare de cadouri, bijuteriile personalizate sunt cea mai frumoasa metoda de a-ti arata iubirea. Le poti personaliza dupa bunul plac, aratand cat de importanta este pentru tine persoana careia vrei sa i le daruiesti.
● Poti opta pentru gravarea unui text sau chiar a unei poze pe medalionul unui lantisor. Acestea iti vor oferi posibilitatea crearii unui moment unic pentru oricine le va primi.
● Indiferent de persoana careia vrei sa ii oferi lantisorul, acesta se va potrivi pentru orice varsta, gen sau ocazie. Doar felul in care alegi sa-l personalizezi conteaza.

 
  1. Personalizarea outfit-ului

● Accesoriile completeaza o tinuta si te ajuta sa o evidentiezi. Specialistii in moda spun ca cea mai buna investitie este cea in accesorii. Acestea, in functie de calitatea lor, sunt cele mai durabile, dar si cele mai versatile.
● Atunci cand optezi pentru o tinuta care are culori neutre, un lant personalizat va fi singurul accesoriu de care ai nevoie.
● Moda se schimba, hainele se uzeaza si nu se potrivesc cu orice, un accesoriu insa, poate fi purtat zi de zi.

 
  1. Versatilitatea materialelor

● Poti opta pentru un lant din argint, aur sau inox, in functie de bugetul tau.
● Cu cat materialul este mai pretios, cu atat isi va pastra valoarea mai mult in timp.
● Inoxul este perfect pentru tinutele casual, dar un lant din inox este recunoscut si pentru durabilitate (nu oxideaza) si pentru ca este hipoalergen (nu provoaca alergii).
● Aurul si argintul confera lantului un aer sofisticat, dar il si protejeaza de coroziune.
 

OnixBox: magazinul online cu accesorii personalizate la preturi avantajoase


In magazinul nostru online vei gasi accesorii personalizate, impreuna cu serviciul de ambalare al lor. Poti alege un lant sau chiar un colier personalizat pentru tine sau pentru a-l oferi cuiva drag.

Iti punem la dispozitie  inclusiv serviciul de livrare prin Easybox.

Oferta noastra include bijuterii din metale pretioase sau inox si le putem grava dupa preferintele tale. Realizam accesorii personalizate cu text sau chiar foto, pentru a-ti oferi cele mai bune servicii.
 

Suport clienti 09:00 - 18:00

0751681666 contact@onixbox.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!