Top 3 cadouri pentru barbati pentru sarbatori in 2022

Top 3 cadouri pentru barbati pentru sarbatori in 2022

Idei de cadouri pentru sarbatori: bratari din argint pentru barbati


Nu esti hotarata ce cadou sa cumperi pentru partenerul, fratele sau alti barbati din viata ta? Stim ca este destul de dificil sa te decizi, de aceea ne-am gandit sa iti oferim cateva idei.

Afla ce cadouri pentru barbati iti recomandam si de ce in magazinul nostru vei gasi  un raport calitate-pret avantajos.

 

Bratara din Argint pentru Barbati


Nu este bratara printre cele mai versatile accesorii? Cu siguranta, da! Nu conteaza ce fel de tinuta ai, pentru o bratara in stil clasic, din argint, se va potrivi cu majoritatea stilurilor vestimentare. Este greu sa poti da gres cu un astfel de cadou! Alege o bratara argint din gama noastra dedicata pentru bratari argint barbati.

Bratara barbateasca trebuie, totusi, sa indeplineasca cateva criteriii ale calitatii. De exemplu, o bratara rezistenta va fi intotdeauna realizata din aur sau argint. Aceste materiale confera rezistenta indelungata a produsului, atata timp cat si acesta este pastrat intr-un mod adecvat. Pentru cadoul de Craciun este una din alegerile ideale. Nu va conta ce fel de stil abordeaza persoana careia vrei sa ii daruiesti bratara din argint, pentru ca bratarile din gama noastra sunt versatile si poti fi personalizate.

Daca iti doresti sa daruiesti si un cadou cu adevarat unic, atunci poti personaliza medalionul bratarii cu un mesaj sau poti opta chiar si pentru o imagine gravata. Produsele Onixbox se potrivesc pentru toate gusturile.
 

Lantul Masculin este un Cadou Inedit


In cazul in care oscilezi in privinta bratarii, atunci poti achizitiona un lant masculin, din gama noastra de lanturi barbati. Bineinteles, ca si in aceste variante, poti alege un lant de argint sau placat cu aur. Aceste accesorii sunt cu adevarat iubite de barbati, intrucat exprima masculinitate si stil, in acelasi timp.

Lantisorul barbatesc este tot un accesoriu extrem de versatil. Poate fi asortat cu majoritatea tinutelor casual, fiind o modalitatea de a le completa intr-un mod inedit. Aurul confera un aer pretios bijuteriilor masculine, fapt pentru care sunt in topul cadourilor, indiferent de ocazie.

Un lant de argint poate fi personalizat, de asemenea, cu un mesaj din partea ta. Realizam gravuri aplicate pe bijuterii, pentru a-ti oferi posibilitatea cumpararii unui cadou unic, care sa exprime sentimetele tale fata de cei dragi.
 

Bratari Barbatesti cu Pietre Semipretioase


OnixBox ofera posibilitatea clientilor de a avea multiple alegeri, cand vine vorba de cadouri barbati. Te ajutam inclusiv cu serviciul gratuit de impachetare a produselor. Vrem sa iti oferim atat tie, cat si celor pe care ii iubesti,  o experienta de neuitat.

Bijuteriile masculine sunt una din modalitatile prin care nu poti gresi. Iti ofera ocazia de a impartasi un moment important sau sentimente unice. In plus, datorita calitatii, ele se vor pastra aproape toata viata. Daca insa, nu ai un buget atat de mare, poti opta pentru bijuterii masculine din inox sau cu pietre semipretioase.

Aceste tipuri de accesorii sunt la fel de cautate in randul barbatilor pentru ca sunt piesele care te ajuta sa iti completezi tinuta casual perfect. Nu iti face griji pentru dimensiuni, bratarile sunt reglabile, din snur sau inox. Cristalele din zirconiu, pietre vulcanice si alte materiale semipretioase vor oferi un aspect nonconformist si cool.

Cumpara acum din gama noastra de bijuterii masculine la preturi avantajoase!
Ne vom ocupa de toate detaliile cadoului tau, imapchetare, felicitare si livrare.
 

Suport clienti 09:00 - 18:00

0751681666 contact@onixbox.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!