Bratari gravate cu poza - Top 5 recomandari pentru un cadou de exceptie

Bratari gravate cu poza - Top 5 recomandari pentru un cadou de exceptie
Daca esti in cautarea unui cadou pentru cineva drag si te afli in pana de idei, esti in locul potrivit. Avem pentru tine o super idee de cadou care se potriveste perfect atat pentru femei cat si pentru barbati si care poate fi daruit cu orice ocazie. Ai ghicit, este vorba despre bratari gravate cu poza. 

In randurile care urmeaza vei afla de ce o bratara gravata cu poza este un cadou deosebit de apreciat si vei descoperi 5 recomandari care te vor ajuta sa daruiesti o bratara personalizata de exceptie, care va fi super indragita de cel sau cea care o va purta. 

Bratara personalizata foto


Bratara personalizata foto realizata cu snur impletit si banut din Argint 925 placat cu aur roz 18K

De ce sa alegi o bratara gravata cu poza?

 
  • O bratara gravata cu poza este o idee excelenta atunci cand vrei sa pastrezi aproape de suflet o fotografie cu cei dragi sau vrei sa iti aduci aminte de o intamplare sau de un eveniment important din viata ta. O bratara personalizata cu poza iti da ocazia de a imortaliza momentele speciale din viata ta pe care le poti vizualiza de fiecare data cand privesti incheietura mainii. 
  • Poti oferi in dar sa alegei pentru tine o bijuterie realizata din metal pretios, Argint 925 sau Aur 14K
  • O bratara personalizata cu poza este unica - daca bratarile personalizate cu mesaje sau citate pot fi des intalnite si la alte persoane, o bratara gravata cu poza este unica 100%. Nu exista o alta bratara la fel decat in cazul in care achizitionezi acelasi model pentru mai multe persoane sau in cazul in care doresti bratari pentru cupluri. 
  • O fotografie face cat 1000 de cuvinte - exact asta exprima o bratara cu poza, niste sentimente si amintiri care sunt greu de descris in cuvinte
  • Gravura este garantata pe viata. Folosim cea mai performanta tehnologie de gravura cu diamant, ceea ce inseamna fotografiile nu se vor sterge niciodata de pe bratari

Unele din cele mai populare idei de bratari cu poza sunt cele gravate cu fotografia bebelasului, poza cu familia, cu animalul de companie, fotografii din vacante sau poza de la nunta. Posibilitatile de gravura sunt infinite, asa ca nu trebuie decat sa te gandesti la ce moment din viata ta ai vrea sa porti mereu cu tine. 

bratara gravata cu poza


Ce modele de bratari gravate cu poza sa alegi?


Cand alegi sa daruiesti o bratara personalizata foto in primul rand este important sa stii ce preferinte are persoana careia o vei face cadou. De exemplu, daca prefera o bratara cu snur simplu sau snur impletit sau daca poarta Argint 925 sau ii place mai mult culoarea aurie. In continuare iti vom prezenta cateva optiuni si recomandari care te vor ajuta sa iei decizia cea mai buna. 
 
  • Bratarile pot fi realizate cu snur simplu sau snur impletit, ambele modele se potrivesc foarte bine atat pentru el cat si pentru ea. 
  • Cele mai potrivite elemente pentru gravura foto sunt banutii din Argint 925. In functie de model, dimensiunea banutilor poate fi de 16 mm sau de 19 mm. Chiar daca aparent o dimensiune de 16 mm pare potrivita mai degraba pentru doamne, iar dimensiunea de 19 mm se potriveste mai bine la domni, sa stii ca nu este o regula. Depinde de preferinte si de stilul fiecaruia, ambele dimensiuni fiind potrivite atat pentru femei cat si pentru barbati. 
  • Bratarile cu snur sunt handmade si pot fi realizate cu snur rosu sau snur negru. Bratarile cu snur negru sunt potrivite pentru ambele sexe si este o culoare care merge la orice, pe cand o bratara cu snur rosu este potrivit pentru doamne si domnisoare. 
  • Culoarea argintului. Poti alege Argint 925 sau variantele placat cu aur 24K sau placat cu aur roz 18K. Daca primele doua modele se potrivesc si pentru femei si pentru barbati, aurul roz este o culoarea potrivita mai degraba pentru doamne si domnisoare. 



 

Top 5 recomandari pentru a realiza o bratara cu poza de exceptie


Pentru a realiza o bratara personalizata cu poza de exceptie care va starni admiratia si aprecierea celor dragi este nevoie sa urmezi cele 5 recomandari de mai jos. 
 
  • Poza sa fie luminata (de evitat fotografiile blurate, foarte intunecate sau care contin mult negru);
  • Poza sa fie in varianta ei originala (nu editati si nu decupati poza);
  • Chipul / chipurile personajelor sa aiba conturul definit (sa nu fie taiat conturul fruntii, parului, urechii etc.);
  • Personajele sa fie in prim-plan (de evitat poze in care focalizarea este facuta pe alte obiecte sau pe decor);
  • Membrii familiei sau ai grupului sa fie restransi si pozitionarea lor sa fie organizata astfel incat sa se incadreze in forma elementului ales de dvs (banut, oval, inimioara etc.);


 

Concluzie


Bratarile cu poza sunt o idee excelenta de cadou prin care poti sa iti exprimi sentimentele si sa le transmiti intr-un mod original celor dragi dragostea pe care le-o porti.

Descopera colectia de bijuterii Onixbox si alege ce ti se potriveste tie, familiei sau celor mai buni prieteni la preturi fara concurenta si calitate premium. Gratuit, poti adauga o felicitare personalizata si punga de cadou. In plus, la orice comanda beneficiezi de livrare gratuita.

Asadar, ai toate motivele sa comanzi chiar acum o bratara personalizata cu poza ta preferata! 

Suport clienti 09:00 - 18:00

0751681666 contact@onixbox.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!