5 Motive pentru care nu ar trebui sa porți brațări din piele la duș

5 Motive pentru care nu ar trebui sa porți brațări din piele la duș
Poti purta bratari din piele la dus? S-ar putea sa te intrebi acest lucru daca porti bratari de piele. Bratarile din piele arata foarte bine pe mana purtatorului, indiferent de stilul vestimentar preferat. Despre purtarea unei bratari din piele exista lucruri pe care ar fi bine sa le stii dinainte, mai ales, ce se intampla cand se uda.

 

Poti face un dus cu o bratara din piele?


Nu ar trebui sa va udati bratara din piele, deoarece apa indeparteaza uleiurile de pe suprafata suprafata pielii. Cand se intampla acest lucru, pielea se intareste si, cand se usuca, se fisureaza. Acelasi lucru este valabil si atunci cand inotati cu o bratara de piele. Prin urmare, inainte de a intra in contact cu apa, trebuie sa iti scoti bratara din piele. In acest fel, se pastreaza mai bine pentru mai mult timp.

Celalalt motiv pentru a nu uda bratara de piele, chiar si cu transpiratie, este pentru ca pielea se inmoaie. Cand purtati bratara si cand o puneti / dati jos, este probabil sa se uzeze mai tare si in cele din urma sa se rupa. Pe masura ce expuneti bratara din piele la umezeala, acesta se va dezintegra si in cele din urma se va rupe. De asemenea, daca nu iti scotii bratara atunci cand intri in apa sau desfasori activitati fizice care provoaca transpiratie, acesta ajunge sa aiba un miros urat, ceea ce nu va doriti.

Cand bratara de piele se murdareste, curat-o cu o carpa umeda. Nu aplica multa forta, deoarece s-ar putea sa zgarii pielea. Mizeria de pe ea poate ajunge, de asemenea, sa lase urme pe bratara. Dupa ce ai terminat, lasa bratara sa se usuce intr-o zona racoroasa.

Nu lasa bratara de piele la soare, deoarece lumina directa a soarelui poate face ca pielea sa se usuce si sa crape. Chiar si atunci cand o depozitezi, las-o intr-un loc racoros. De asemenea fii atent la caldura la care expui bratara de piele. Sa intri intr-un jacuzzi sau o sauna purtand bratari din piele nu este o idee buna.

Chiar si atunci cand o cureti, foloseste apa distilata. Nu adauga sapun sau detergenti pe carpa. Daca o faci, va separa pielea de uleiurile pe care le are, lasand-o sa se usuce si sa crape la suprafata. In general, nu ai nevoie de vreo substanta puternica pentru a curata o bratara din piele; este suficienta o carpa umezita cu apa. Cu toate acestea, in cazul in care apare necesitatea din cauza murdariei extreme, opteaza pentru un sapun pentru piele.

 

Pot purta bratari de piele impletita la dus?


Cel mai bine este sa iti scoti bratara din piele impletita cand mergi la dus. Problema cu mentinerea acesteia este ca substantele chimice din produsele pe care le folositi uzeaza bratara si o fac sa para veche. Firele de piele tind, de asemenea, sa se rigidizeze si sa-si piarda natura flexibila. Un alt aspect important este ca bratara din piele impletita preia mai multa murdarie si trebuie spalata.
Cand vrei sa cureti o bratara din piele, foloseste un sapun detergent pentru a o curata. Asigura-te ca o clatesti bine pentru a indeparta orice reziduu de sapun. Daca nu, snurul din piele se va rigidiza. Dupa aceea, nu lasa bratara de piele sa se usuce pe mana. In schimb, pune-o sa se usuce la aer intr-un loc racoros.

 

Pot sa fac dus cu o bratara BFF cu snur din piele?


Majoritatea oamenilor isi lasa bratara cu snur reglabil pe mana cand fac dus. Bratara cu snur reglabil va capata un aspect invechit dupa un timp, dar adauga caracter aparte bratarii. Bratarile BFF, la urma urmei, sunt menite sa fie purtate in orice moment.
Tine cont insa, cu cat porti o bratara BFF cu snur mai mult, cu atat este mai greu de indepartat, deoarece apa ajunge sa faca nodul aproape imposibil de desfacut.

Celalalt lucru de care trebuie sa fii constient este ca unele bratari cu snur tind sa se decoloreze cand sunt umede. S-ar putea sa iasa culoarea din bratari, devenind fade, sterse sau daca porti mai multe bratari de culori diferite s-ar putea sa migreze culorile de la una la alta si sa se pateze, ceea ce nu este deloc placut.

 

Cat timp tine o bratara din piele?


Cat timp tine bratara de piele depinde de modul in care o porti. Ai grija ca bratara din piele sa nu intre in contact cu apa, praf si sare. Chiar si atunci cand ploua, nu uita sa scoti bratara.
Pentru a rezista mult, ar trebui sa-ti tratezi bratara de piele asa cum ai face cu o bijuterie din argint. Evita sa expui bratara la elemente care sa-i aduca uzura.

Un lucru bun despre bratara din piele este ca arata bine si atunci cand este noua, dar si cand este veche. O poti purta  ani de zile fara a fi nevoie sa o inlocuiesti. Aceasta este o veste buna, mai ales daca ai o bratara din piele personalizata, care inseamna ceva pentru tine.

Deci, chiar daca are cateva zgarieturi la suprafata, ceea ce este de asteptat, nu va strica aspectul general al pielii ci ii confera caracter si le arata oamenilor ca bratara are o poveste de spus.
 

Cum se impermeabilizeaza bratara din piele?


Nu poti impermeabiliza in totalitate pielea, dar poti crea un strat protector care adauga un nivel de protectie atunci cand pielea intra in contact cu apa.

Una dintre modalitatile prin care iti poti pastra bratara din piele este prin pulverizarea unei solutii cu rol protector pentru piele. Exista produse de impermeabilizare concepute special pentru piele pe care le puteti achizitiona din magazine.

Cealalta modalitate prin care poti impermeabiliza pielea este folosirea cremei de ceara de albine. Este destul de utila cand vine vorba de hidroizolarea pielii. Inainte de a aplica orice, faceti un test spot. Motivul este ca unele creme cauzeaza un efect de intunecare, care nu este ceea ce cauti - cu exceptia cazului in care aceasta este intentia ta.

Poti face propria solutie acasa, amestecand ulei de masline extravirgin si ceara de albine. Ceara de albine ar trebui sa fie in forma lichida; o puteti topi punand un borcan in apa calda. Dupa combinarea celor doua, amesteca compozitia pana cand devine solida. Aceasta operatiune va dura intre 10 si 20 de minute, in functie de calitatea produselor folosite.
Odata ce mixul devine mai solid, fa un test spot. Poti testa pe o mica parte din partea inferioara a bratarii de piele si apoi lasa sa se usuce. Daca esti multumit , continua sa faci acelasi lucru pe toata bratara. Folosind aceasta metoda, in timp, vei obtine un strat protector pentru bratara din piele.

 

Concluzie


Din motivele descrise in randurile de mai sus este evident ca bratarile din piele nu trebuie expuse la apa daca vrei sa te tina mult timp.

 

Suport clienti 09:00 - 18:00

0751681666 contact@onixbox.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!