Top 5 cele mai intalnite mituri despre bratarile din piele

Top 5 cele mai intalnite mituri despre bratarile din piele
Nu e de mirare ca bratarile din piele sunt apreciate de toata lumea. Cu siguranta si tu le admiri, insa ai auzit o multime de mituri incat nu stii daca sa achizitionezi acest model sau sa te reorientezi catre un alt tip de bratara.
Inainte de a prezenta cele mai intalnite mituri, trebuie sa te anuntam ca bratarile disponibile in magazinul nostru online au la baza cele mai importante valori: calitatea si rezistenta. Mai mult decat atat, pot fi purtate in fiecare zi, oriunde.
Dintre miturile legate de bratarile din piele, astazi le vom prezenta pe cele mai des intalnite:

1. Se pot decolora usor
Bratarile sunt realizate din piele naturala si nu se decoloreaza!  Pielea naturala folosita de noi pentru realizarea bratarilor nu provoaca disconfort si nu este rigida. Astfel, toate modelele disponibile in magazinul nostru online sunt durabile. In plus, sunt realizate manual.

2. Nu se pot personaliza
Orice accesoriu disponibil in oferta noastra poate fi personalizat, inclusiv bratarile din piele! Pe placuta din argint atasata pe bratara din piele putem adauga nume, data sau mesaje scurte. Stim cat de important este sa oferim un cadou unic. Tocmai de aceea am decis sa nu livram simple accesorii, ci sa ne orientam catre bijuterii care sa genereze emotii, sa fie realizate intr-un mod original si purtate cu multa placere, chiar si peste ani.

3. Sunt foarte greu de curatat
Bratara din piele  trebuie doar curatata cu o laveta moale. Desi placuta personalizabila este realizata din argint, recomandam totusi sa nu fie purtata in timpul contactului cu apa.

4. Nu se potrivesc pentru orice grosime a incheieturii si sunt greu de ajustat
Total neadevarat! Toate modelele de bratari din piele pe care ti le punem la dispozitie respecta ultimele tendinte ale modei si sunt disponibile in mai multe marimi, astfel incat sa se potriveasca perfect, indiferent de grosimea incheieturii.

5. Pot fi purtate doar sezonier
Modelele noastre de bratari din piele naturala pot fi purtate in fiecare zi, indiferent de sezon.
In plus, versatilitatea transforma bratarile noastre in accesorii ce pot fi asortate la orice tip de tinuta. Culorile sunt, de asemenea, atent alese, astfel incat sa fie potrivite pentru orice barbat care isi doreste sa scoata in evidenta stilul masculin si originalitatea.

Asadar, daca esti fan bratari din piele sau daca iti doresti sa oferi cadou unei persoane despre care crezi ca s-ar identifica perfect cu acest model, da-ne de veste! Si nu uita, intotdeauna vor aparea o multime de mituri despre accesoriile cu adevarat apreciate, insa noi vom fi intotdeauna aici sa iti raspundem la orice intrebare.
 

Suport clienti 09:00 - 18:00

0751681666 contact@onixbox.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!