Tips & Tricks pentru barbati - Alegeri perfecte in materie de bratari pentru femei

Tips & Tricks pentru barbati - Alegeri perfecte in materie de bratari pentru femei
Aproape toate femeile iubesc bijuteriile! Si nu o spunem noi, ci oamenii de stiinta care au studiat indeaproape atitudinea femeilor fata de bijuterii.

Cu toate acestea, nu este deloc usor pentru un barbat sa-si impresioneze persoana iubita, mai ales atunci cand vine vorba de bijuterii. Stim ca sunt multe momente in care te simti lipsit de inspiratie, tocmai de aceea am ales sa impartasim cu tine secretele pe care orice barbat trebuie sa le cunoasca inainte de a alege o bratara pentru femei.

In primul rand, trebuie sa stii ca o bratara cu adevarat pretioasa in viziunea unei femei este cea care poarta in esenta ei cele mai frumoase amintiri, emotii si trairi. Majoritatea femeilor gandesc precum Nikki Reed „Imi place ca o bijuterie sa poata spune o poveste. Pentru mine acest lucru e mai important decat orice nume, marca sau eticheta.”
Tocmai de aceea, in magazinul nostru online vei gasi intotdeauna bratari personalizate cu cele mai frumoase mesaje, menite sa genereze emotii.

Acum ca ti-am destainuit unul dintre cele mai importante secrete, este momentul sa le bifam si pe urmatoarele:

· Fii intotdeauna atent la preferintele ei

Atunci cand te-ai decis sa ii oferi cadou o bratara, asigura-te ca ii cunosti foarte bine gusturile. Este posibil sa-i placa toate tipurile de bratari sau sa fie atrasa doar de o anumita gama, fara sa fie dornica sa testeze ceva diferit. Cum iti poti da seama de acest lucru? Trebuie doar sa fii atent la ceea ce poarta si sa analizezi bijuteriile care fac parte din rutina ei zilnica, insa trebuie sa te asiguri ca esti cat se poate de discret. Nu este placut sa te surpinda analizand-o in detaliu.
In final, vei reusi sa iti dai sema daca apreciaza mai mult bratarile simple, cele cu snur sau o incanta mai mult gama de bratari din argin pentru femei, de exemplu.

· Sfatuieste-te cu cea mai buna prietena a ei

Femeile vor oferi intotdeauna cele mai bune sfaturi! In plus, cine poate cunoaste cel mai bine gusturile unei femei decat cea mai buna prietena a ei? Asigura-te, totusi, ca este o persoana de incredere si ca va fi capabila sa mentina un secret. In caz contrar, este posibil ca supriza ta sa nu mai fie atat de mare.

· Alege o bratara personalizata cu emotii

Stim...te gandesti cat de greu poate sa fie sa alegi un mesaj pe care sa il gravezi pe bratara si care sa transmita intr-adevar emotii. In realitate, nu este atat de dificil. Trebuie doar sa dai frau liber sentimentelor, sa fii curajos si creativ. O bratara gravata cu un simplu ”Te iubesc” poate fi cadoul ideal pentru persoana iubita. Daca totusi iti doresti sa incerci ceva mai ”indraznet”, te poti inspira si din modelele disponibile in categoria noastra de bratari personalizate.
Acum ca ai aflat toate secretele, nu-ti ramane decat sa o impresionezi!

P.s: Mai avem un mic secret pe care vrem sa il impartasim cu tine - Noi suntem aici ori de cate ori ai nevoie de un sfat, mereu pregatiti sa recomandam acel cadou care starneste emotii si multe zambete!
 

Suport clienti 09:00 - 18:00

0751681666 contact@onixbox.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!