5 Motive pentru care ar trebui sa porti bratari cu pietre semipretioase ochi de tigru chiar de azi!

5 Motive pentru care ar trebui sa porti bratari cu pietre semipretioase ochi de tigru chiar de azi!

Bratari pietre semipretioase ochi de de tigru


Desi au un aspect deosebit de frumos, nuantele de culori maroniu si galbui care se intrepatrund fiind o incantare pentru ochii privitorilor, bratarile realizate cu piatra semipretioasa ochi de tigru nu sunt doar niste bratari din pietre semipretioase care au rol decorativ. In randurile care urmeaza vei descoperi calitatile si proprietatile de vindecare ale pietrelor care poarta numele de "ochi de tigru".



Chakra pietrei ochi de tigru te poate ajuta sa ramai concentrat si calm indiferent de urcusurile si coborasurile vietii tale ocupate. Te va ajuta sa iei decizii si sa echilibrezi polaritatile, prin urmare sa iei viata pas cu pas si sa reactionezi corespunzator in functie de situatie. Este o piatra benefica pentru situatiile dificile sau provocari, deoarece aduce rezistenta si te mentine in cea mai buna stare de spirit pentru a avea grija de problemele pe masura ce apar fara a te simti coplesit, fara speranta sau fara reactie.

Purtarea de bratari pietre semipretioase ochi de tigru incurajeaza energia, sanatatea fizica si rezistenta. Este o piatra fantastica de purtat daca sunteti bolnav sau va confruntati cu oboseala cronica sau alte tulburari care te fac sa te simti somnolenti, obosit sau epuizat. Fiind o piatra puternica cu nuante de culoare maronie si galbuie, bratara cu pietre ochi de tigru intaresc primele trei chakre, care sunt relevante pentru imaginatie si pentru vointa. Ochiul de tigru este astfel o piatra fantastica de purtat zilnic, deoarece ofera sprijin pentru dezvoltarea unei vieti potrivite pentru tine.

Functionand pe trei dintre chakrele tale inferioare, bratara cu pietre ochi de tigru iti va permite sa te comporti cu incredere aliniandu-se perfect cu adevaratul tau eu si cu valorile tale personale. Daca iti lipsesc spiritul de lider si abilitatile de conducere, purtarea frecventa a bratarilor cu margele ochi de tigru te va ajuta sa iti dezvolti caracterul si sa devii un individ puternic, capabil sa conduca.

 

Calitatile si proprietatile de vindecare ale bratarilor cu pietre ochi de tigru


•    Imbunatateste protectia
•    Te ajuta sa gandesti clar
•    Creste puterea interioara  
•    Creste vointa  
•    Devii mai practic  
•    Creste puterea fizica si psihica  
•    Iti da curaj  

O piatra de protectie, ochiul de tigru poate aduce si noroc purtatorului. Are puterea de a te ajuta sa te concentrezi, promovand claritatea mentala, ajutandu-te sa rezolvi problemele in mod obiectiv si fara a fi afectat de emotii. Este deosebit de utila pentru vindecarea bolilor psihosomatice, eliminarea fricii si anxietatii. Utila pentru recunoasterea propriilor nevoi in raport cu nevoile altora. Echilibrand yin-yang-ul si energizand corpul emotional, piatra ochi de tigru stabilizeaza schimbarile de dispozitie, ne imbiba cu vointa, scop, curaj si incredere in sine si elibereaza tensiunea acumulata.
Piatra semipretioasa ochi de tigru trateaza ochii, gatul si organele de reproducere, elibereaza toxine, amelioreaza durerea si este util in repararea oaselor rupte si consolidarea alinierii coloanei vertebrale.

 

Se bucura din plin de efectele benefice ale bratarilor cu pietre ochi de tigru:

 

ZODII: Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Scorpion, Capricorn
LUNA DE NASTERE: August, Noiembrie
CHAKRE: 1, 2, 3, 4, 5, 6
NUMERE ASOCIATE: 2 sau 11. Recomandari numerologice: pentru cei care au acest numar ca drum al vietii, numar de expresie, zi de nastere 2, 11, 20
PROFESIUNI: lideri, persoane care lucreaza in comunicare, oameni de afaceri, sportivi, psihologi

 

Nu ai inca o bratara cu pietre ochi de tigru? Iata 5 motive pentru care ar trebui sa porti o asemenea bratara chiar de azi!


1. Te ajuta sa tii cont de alegerile pe care le iei asupra propriei vieti: oricat de incet ai lua decizii, trebuie sa fii stabil din punct de vedere emotional pentru a le lua in mod corect. In cazul in care cauti inspiratia necesara pentru de a lua decizii corecte, atunci o bratara cu piatre ochi de tigru te poate ajuta. 

2. Aduce armonie si echilibru in viata: daca nu gasesti placere in nimic din ceea ce faci, atunci exista cateva energii negative care te inconjoara, care trebuie eliminate in mod urgent. Pentru a putea elimina aceste energii, este fantastic sa porti bratari pietre ochi de tigru, care te lasa sa fii armonios in stilul tau de viata, deoarece atrage persoane pozitive fata de tine, care, la randul tau, te fac o persoana foarte pozitiva.

3. Atrage bani in timpul problemelor financiare: Ce zici cand treci printr-un moment dificil din punct de vedere financiar? Cum iesi din ea? Este destul de clar ca vei fi stresat tot timpul. Atunci cand sunteti ingrijorat, ganduri mai negative va lovesc in viata, prin urmare acesta este punctul in care bratara din pietre ochi de tigru te va putea ajuta sa suportati criza financiara prin care treci si, de asemenea, sa te asiguri ca vei deveni stabil din punct de vedere financiar in cel mai scurt timp.

4. Bratara din ochi de tigru poate oferi curaj si forta: te simti slabit si demotivat din cauza lipsei de curaj sau incredere? Aceasta este piatra pe care o doresti. Cu sprijinul acestei bratari cu pietre semipretioase iti construiesti increderea si te transformi intr-o persoana infloritoare.

5. Este o piatra foarte protectoare: daca vrei sa fii ferit de negativitate in viata ta, permite ca aceasta piatra sa fie acolo langa tine. Poarta bratari din margele ochi de tigru si bucura-te de toate aceste 5 avantaje.


La OnixBox  gasesti o varietate mare de bratari din pietre semipretioase, lucrate manual in Romania. La confectionarea bratarilor folosim pietre semipretioase de calitate de la distribuitori de incredere, cu atestat de conformitate. Alege sa porti si tu bratari pietre semipretioase si bucura-te de de avantaje chiar de azi!

 

Suport clienti 09:00 - 18:00

0751681666 contact@onixbox.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!