Reduceri Black Friday OnixBox - Preturi cu pana la 60% mai mici

Reduceri Black Friday OnixBox - Preturi cu pana la 60% mai mici

Black Friday este probabil cel mai asteptat eveniment de shopping din an, iar anul acesta toata lumea se asteapta sa poata achizitiona cadouri pentru cei dragi la cele mai bune preturi. Pentru prima data, noi cei de la OnixBox ne-am pregatit intens pentru Black Friday si venim in intampinarea ta cu oferte de nerefuzat, asa ca in aceasta zi poti alege cadouri de Craciun la preturi imbatabile.

Citeste in continuare daca esti curios sa afli mai multe despre Black Friday 2021, inclusiv data cand va avea loc Vinerea Neagra, cele mai bune oferte la bijuterii si alte informatii utile.

 

Ce este Black Friday?

Vinerea Neagra este cel mai mare eveniment de vanzari care are loc anual, la sfarsitul lunii noiembrie si care marcheaza startul sezonului de cumparaturi de sarbatori. Evenimentul este orginar in SUA, insa ideea a avut parte de un succes atat de mare incat a fost importata si in Romania de cativa ani. Black Friday este probabil cel mai important eveniment de vanzari ale anului cu reduceri atat de mari incat e aproape imposibil sa rezisti sa nu cumperi cate un cadou celor dragi si chiar si pentru tine.

Cand este Black Friday 2021?


In mod oficial, la nivel international, Black Friday are loc intotdeauna in ultima zi de Vineri din luna Noiembrie. In Romania insa lucrurile stau putin diferit deoarece ultima Vineri din Noiembrie este de obicei apropiata de Sarbatoarea Sfantul Andrei si 1 Decembrie, Ziua Nationala a Romaniei. De aceea, majoritatea magazinelor online prefera sa organizeze Black Friday in a doua zi de Vineri din luna Noiembrie. Black Friday 2021 va fi pe 12 Noiembrie in Romania.

Datorita cererii foarte mare de Black Friday, unele magazine isi prelungesc ofertele de Black Friday tot weekendul care urmeaza sau uneori toata luna Noiembrie este marcata de reduceri masive. La OnixBox, cele mai mari reduceri de Black Friday vor fi afisate pe 12 Noiembrie la prima ora ora (ora 00:01) si vor continua pe parcursul intregului weekend. Nu pierdeti ocazia de a comanda acum la un super pret cadouri de Craciun sau cadouri de aniversare sau alte evenimente care se apropie in curand.

 

Ce cadouri poti sa cumperi de Black Friday?

black friday cadouri pentru ea

Cadouri pentru ea

De Vinerea Neagra poti profita si sa alegi un cadou cu adevarat special pentru femeia deosebita din viata ta. Este cel mai bun moment sa achizitionezi un cadou de Craciun, aniversare sau alte evenimente importante care au loc in curand.
 
  • cadouri pentru sotie
  • cadouri pentru iubita
  • cadouri pentru mama
  • cadouri pentru sora
  • cadouri pentru sefa
  • cadouri pentru cea mai buna prietena

 

Iti recomandam sa alegi urmatoarele cadouri pentru ea

 
reduceri black friday cadouri barbati
 

Cadouri pentru el


Black Friday este momentul oportun sa achitionezi cele mai frumoase cadouri pentru el. Posibilitatile de a realiza bijuterii personalizate pentru barbati sunt nelimitate, trebuie doar sa iti dai frau liber imaginatiei. 
 
  • cadou pentru sot
  • cadou pentru iubit
  • cadou pentru tatic
  • cadou pentru frate
  • cadou pentru sef
  • cadou pentru cel mai bun prieten 

 

Iti facem urmatoarele sugestii de cadouri pentru el

 

Ce reduceri vei gasi de Black Friday pe OnixBox?

 

Discounturile vor fi intre 15 si 60%. Iti garantam ca vei descoperi zeci de modele de bratari personalizate, coliere gravate, bratari piele sau bratari luxury cu cel mai mic pret din piata.

In Decembrie este luna cadourilor. De ce sa nu profiti  de aceste super reduceri de Black Friday si sa-ti cumperi cadourile acum, chiar si la jumatate de pret?
 

Cum sa profiti la maxim de oferta de Black Friday 2021?

1. Creezi un cont pe www.onixbox.ro. Daca ai cont, autentifica-te pe site.

2. Verifica datele personale si adresa de livrare, sa fie corect setate.

3. Pune bijuteriile preferate in lista de dorinte (Wishlist). Astfel, le vei putea comanda mult mai rapid de Black Friday.

4. Pe 12 noiembrie intra pe www.onixbox.ro si finalizeaza comanda.

5. Plateste cu cardul si nu mai pierde timpul asteptand telefon sau mesaj din partea noastra pentru confirmarea comenzii. Datorita volumului mare de comenzi confirmarea unei comenzi poate ajunge si la cateva ore, timp in care coletul tau ar putea ajunge deja la curier. Plata este 100% securizata iar comanda ta are prioritate in productie, deci ai toate sansele sa intri in posesia bijuteriilor preferate in cel mai scurt timp. 

*Daca esti deja client inregistrat pe www.onixbox.ro, cu cel putin o comanda la activ, vei beneficia de o oferta si mai avantajoasa de Black Friday. Asa ca nu mai astepta, fa-ti un cont si comanda chiar acum!

**Tine cont de timpul de livrare. Dupa cum bine stim cu totii, firmele de curierat sunt foarte aglomerate in saptamana de dupa Black Friday, iar livrarile se pot realiza chiar si cu 5-7 zile lucratoare dupa plasarea comenzii. 

Acum este cel mai bun moment sa comanzi din timp cadourile pentru Craciun. Econimisesti bani, cumperi ce bijuterii doresti pentru cei dragi si astepti sarbatorile fara stres.

Pe 12 noiembrie, te asteptam pe www.onixbox.ro, cu multe surprize si oferte imbatabile.

Cu drag,
Echipa onixbox.ro

Suport clienti 09:00 - 18:00

0751681666 contact@onixbox.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!