Despre OnixBox - Cine suntem si cu ce ne ocupam, dar mai ales cu ce te putem ajuta

Despre OnixBox - Cine suntem si cu ce ne ocupam, dar mai ales cu ce te putem ajuta

Sa facem cunostinta!


Noi suntem OnixBox, magazin online de bijuterii din argint personalizate. Realizam bijuterii la comanda, de la bratari personalizate cu poza si lantisoare din argint gravate cu mesaje la bijuterii inox si bratari pietre semipretioase.  Brandul OnixBox s-a nascut in 2017, din pasiunea pentru bratari handmade si din dorinta de a contribui la acel moment unic,de fericire si entuziasm, pe care il simtiti voi si cei dragi in momentul in care deschideti cadoul mult asteptat. Am devenit astfel atelierul tau de creatie, locul unde iti transformi amintirile si sentimentele in cuvinte si imagini gravate pe bijuterii fine din argint sau din aur, pe care tu sau persoanele dragi le purtati cu placere zi de zi.


Cu ce te putem ajuta?


Te ajutam sa alegi si sa creezi chiar tu bijuterii personalizate unice si sa oferi cadouri adorabile celor dragi! Magazinul de bijuterii OnixBox iti ofera o colectie cuprinzatoare de bratari personalizate argint, bratari personalizate cuplu, bratari personalizate barbati, lantisoare argint, lantisoare personalizate, bratari barbati de unde poti alege un cadou pentru iubit, cadou pentru iubita sau pentru prieteni si membri ai familiei.
 

Alege un cadou personalizat, unic si semnificativ


bratara-personalizata-onixbox

Colectia noastra de bratari luxury , coliere si bratari personalizate cu gravura foto sau text, din Argint 925,  cuprinde ceva pentru fiecare ocazie si sunt potrivite oricarui stil. Ce crezi ca ti s-ar potrivi cel mai bine? O bratara personalizata cu nume sau o bratara gravata cu o poza draga? Sau poate un colier personalizat cu un mesaj de suflet si o poza cu familia iubita? Suntem siguri ca la OnixBox vei gasi un cadou personalizat pe gustul tau!

Pentru ca ne dorim ca tu si cei dragi sa va bucurati la maxim de momentul deschiderii cadourilor, iti oferim gratuit serviciul de impachetare premium. Bijuteriile sunt impachetate in cutie si punga de cadou elegante, personalizate OnixBox, potrivite pentru orice ocazie.

ambalaj-cadou-onixbox

De ce sa alegi bijuterii din argint personalizate OnixBox?


Pentru ca nu oferim doar niste bijuterii personalizate din argint, oferim o intreaga experienta! Experienta care nu inseamna doar primirea unei bratari gravate sau lantisor personalizat frumos impachetate, ci si a unor servicii de calitate:
  • La orice comanda de bijuterii beneficiezi de transport gratuit, in 24-48 h, oriunde in tara, fara a fi nevoie de o comanda minima;
  • Comanda cu incredere. La orice comanda de bijuterii ai garantie (vezi garantia produselor);
  • Stai linistit. Ai drept de retur 30 de zile, gratuit, indiferent de valoarea comenzii (vezi termeni si conditii / politica de retur);
  • Primesti cadouri supriza! La orice comanda de bijuterii primesti din partea noastra o bratara snur cu simbol din argint 925 pe care o poti pastra pentru tine sau o poti face cadou pentru iubita sau cadou pentru altcineva drag!
  • La orice comanda de bratari sau lantisoare plasata in magazinul nostru Iti oferim gratuit serviciul de impachetare premium. Primesti cutie, punga de cadou si felicitare personalizata gratis!
  • Iar daca vrei sa faci un cadou unei persoane dragi din strainatate, poti face acest lucru foarte usor. Comanda acum o bratara sau un lantisor si in cateva zile ajunge peste mari si tari prin serviciul DHL Express!

Daca ai orice fel de intrebare sau doresti consultanta gratuita pentru alegerea unei bijuterii nu ezita sa ne contactezi, iti raspundem rapid la orice intrebare. Trebuie doar sa completezi formularul de contact si vei primi mesajul nostru in scurt timp.

Daca doresti sa afli alte informatii, ponturi si sfaturi utile referitoare la bijuterii, metale pretioase sau pietre semipretioase te rog sa rasfoiesti paginile blogului, sunt sigur ca vei gasi o multime de informatii utile. 

 

Suport clienti 09:00 - 18:00

0751681666 contact@onixbox.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!