Cum asortezi bratarile personalizate cu tinuta – Cele mai utile trucuri

Cum asortezi bratarile personalizate cu tinuta – Cele mai utile trucuri
Bratarile personalizate, la fel ca orice accesoriu, au rolul de a scoate din anonimat orice tinuta, chiar si una banala. Totul depinde de stilul nostru si de cum alegem sa le asortam.
Iata cele mai utile trucuri, usor de aplicat, care te vor ajuta sa accesorizezi corect orice tinuta si fii in centrul atentiei, indiferent de ocazie.
 

Poarta tinute monocrome impreuna cu bratarile colorate sau din pietre semipretioase

 

Desi multe femei iubesc tinutele in culori indraznete, nu toate au curajul sa le si poarte. Astfel, daca optezi pentru o tinuta monocroma, bratarile cu pietre semipretioase reprezinta cea mai buna alegere. In magazinul nostru online gasesti o gama variata de bratari din argint, menite sa ofere un plus de eleganta oricarei tinute.

Cum sa alegi bratara potrivita? Cea mai importanta regula

Pentru a mentine un echilibru in privinta accesorizarii, trebuie sa tii cont atat de numarul, cat si de dimensiunea bratarilor. De asemenea, este foarte important si cum alegi sa le combini cu alte accesorii. Pentru a evita supraincarcarea, una dintre cele mai simple reguli este sa plasezi bijuteriile pe doua zone aflate la distanta – de exemplu, la gat si la incheietura mainilor sau talie si decolteu.

Mai mult decat atat, incheietura mainii tale iti poate spune ce bratari ti se potrivesc. Daca ai o incheietura subtire, atunci opteaza pentru bratari finute, elegante.
 

Tinute simple si bratari extravagante


Principalul scop al bratarilor nu este acela de a anula o tinuta, ci de a o pune intr-o lumina favorabila. Astfel, daca alegi o tinuta extravaganta pentru un eveniment important, ai nevoie de o bratara pe masura! Noi iti recomandam colectia de bratari din aur cu care sigur nu vei da gresi.
 

Putem combina bijuteriile din aur cu cele din argint?

 

Regula conform careia bijuteriile din aur nu se pot combina cu cele din argint este doar un MIT! Avand in vedere ca geanta si pantofii se pot asorta perfect chiar daca nu au aceeasi culoare sau material, acelasi lucru se intampla si in cazul bratarilor. Cheia consta in urmatoarele trucuri:

Þ Nu purta doua accesorii din metale diferite daca tinuta si culorile ei nu iti ofera aceasta posibilititate. Un outfit boho-chic iti permite sa o accesorizezi cu bratari din aur si argint in acelasi timp. In schimb, pentru tinutele clasice, dar elegante in acelasi timp, este indicat sa porti bratari fine, de lux, doar dintr-un singur material;
Þ Asigura-te ca mixezi bratarile in proportii egale – o tremie argint si doua treimi aur, astfel incat unul dintre metale sa domine;
Þ Nu combina niciodata bratarile stralucitoare cu cele mate, vintage.

Daca pui in aplicare acesti pasi simpli, este imposibil sa dai gresi! Tinutele tale vor fi intotdeauna complete, iar bratarile potrivite iti vor aduce stralucirea dorita!

Suport clienti 09:00 - 18:00

0751681666 contact@onixbox.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!