Cele mai inspirate idei de cadouri pentru 8 martie

Cele mai inspirate idei de cadouri pentru 8 martie

8 Martie bate la usa, asa ca multi dintre noi cautam idei de cadouri prin care sa le demonstram femeilor din viata noastra cat de mult le apreciem si cat de mult ne bucuram ca le avem alaturi de noi. 
Pentru ca este o sarbatoare speciala, cu siguranta cauti un cadou pe masura, asa ca ne-am propus sa iti venim in ajutor cu cele mai inspirate idei de cadouri pentru 8 martie. 

 

Cadou de 8 martie pentru mama.


Mama trebuie sa fie in centrul atentiei de 8 martie, iar cadoul cu care urmeaza sa o surprinzi trebuie sa fie cu totul special. Ce ai zice sa renunti la florile obisnuite si sa ii daruiesti o emotie sub forma de cadou? Una pe care sa o pastreze toata viata! Noi iti propunem o bratara personalizata pe care poti grava un mesaj reprezentativ, unic si profund, la fel cum sunt si sentimentele pentru cea mai importanta femeie din viata noastra – mama. 

Alte idei de cadouri:
•    Produsele ei preferate pe care stii ca le foloseste – un parfum, o crema de corp sau o geanta noua.
 

Cadou de 8 martie pentru educatoare sau invatatoare


Cu siguranta nu exista nicio femeie care sa nu aprecieze bijuteriile. Astfel, daca esti in cautarea unor idei inspirate de cadou pentru educatoare sau invatatoare, poti inlocui parfumurile, florile sau esarfele cu o bratara personalizata cu snur rosu si banut din argint. In felul acesta, cadoul tau va fi cu siguranta unul apreciat si purtat o lunga perioada de timp. 

Alte idei de cadouri:
•    O cutie de bomboane delicioase, o agenda personalizata.
 

Cadou de 8 martie pentru nasa


Nasa este, de asemenea, o alta persoana extrem de importanta care trebuie sa se simta iubita si apreciata de 8 Martie. In functie de preferinte, ii poti oferi cadou un set e produse de ingrijire de lux sau parfumul ei preferat. Daca vrei sa o surprinzi intr-un mod diferit, daruieste-i un abonament la spa sau de ce nu, un bilet la concertul ei preferat. 

Alte idei de cadouri:
•    Aparate electrocasnice sau orice alt cadou care sa ii fie de ajutor in casa. 

 

Cadou de 8 martie pentru iubita


Persoana iubita trebuie sa primeasca un cadou cu valoare sentimentala. Pentru ea poti alege fie bratarile pentru cuplu, fie bratarile personalizate cu poza, pe care sa gravezi un mesaj personal, unul care va reprezinta. 
Alte idei de cadouri:
•    O vacanta in doi, produse de infrumusetare, parfumul si florile preferate. 

Nu uita, indiferent de ce urmeaza sa alegi, trebuie sa stii ca un cadou personalizat va avea intotdeauna o valoare sentimentala mai mare. 

In concluzie, bratarile personalizate sunt o optiune minunata de cadou pentru ziua de 8 martie. Bratarile din magazinul nostru online nu sunt doar simple bijuterii, ci cadouri unice, speciale, care au o semnificatie emotionala aparte si care pot fi purtate indiferent de ocazie. 
Daca nu te poti decide asupra unui model, contacteaza-ne, iar noi te vom ajuta sa creezi cadoul perfect pentru femeile dragi din viata ta!

Suport clienti 09:00 - 18:00

0751681666 contact@onixbox.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!