Bijuterii personalizate livrate in EasyBox

Bijuterii personalizate livrate in EasyBox

Livrare in locker easybox - mai eficient, mai simplu si mai rapid


Extindem modalitatile de livrare prin nou parteneriat cu compania de curierat Sameday si va oferim posibilitatea de a ridica bijuteriile comandate din cele peste 2500 de lockere easybox instalate la nivel național.

Optiunea de livrare in lockerele easybox este cea mai noua optiune de livrare a bijuteriilor OnixBox si are rolul de a  oferi clientilor cea mai buna experienta de shopping si posibilitatea de a intra cat mai repede in posesia produselor comandate, in ritmul si în locurile preferate de clienti.

Produsele comandate sunt livrate intr-un locker securizat, disponibil nonstop in mai multe puncte de ridicare din toata tara.

Serviciul easybox este disponibil pentru toate categoriile de bijuterii si se poate alege din pagina de finalizare comanda. 

Atunci cand bifati in pagina de finalizare comanda "EasyBox ", veti putea alege locker-ul de unde sa ridicati comanda dvs, in functie de destinatie.

 

Conditii de livrare easybox:

 

Cum beneficiezi de easybox:

  • adauga in cos bijuteriile dorite;
  • la modalitate de livrare alege "EasyBox" si selecteaza un easybox din lista;
  • cand comanda ta ajunge in easybox vei primi un e-mail de la SameDay Curier cu un cod QR si un SMS cu un cod PIN. Scanarea codului QR sau introducerea codul PIN la punctul de ridicare va duce la deblocarea compartimentului in care se afla coletul;
  • Daca ai ales plata ramburs, comanda se achita cu cardul la easybox
  • Poti ridica produsele din easybox la orice ora din zi si din noapte, in cel mult 36 de ore din momentul incarcarii in locker de duminica pana joi si in cel mult 72 de ore din momentul incarcarii in locker de vineri pana sambata. Orele se scurg de la momentul in care primesti codul PIN prin SMS sau codul QR prin email.

Comanda chiar acum bijuteriile tale preferate OnixBox si bucura-te de o noua experienta de shopping - mai simplu, mai eficient, mai rapid decat livrarea prin curier si cu ridicare oricand, serviciul fiind disponibil 24/7. 

Vezi cum poti comanda bijuteriile tale preferate cu livrare gratuita in easybox


In acest tutorial vei descoperi pas cu pas cum poti comanda bijuteriile tale preferate cu livrare gratuita la easybox.
  1. Completeaza datele tale de contact: email, nume, prenume, telefon
  2. La detaliile de livrare, alege judetul si localitatea apoi selecteaza EasyBox (GRATUIT)
  3. Apasa butonul "selectati locatia" si alege easybox-ul unde vrei sa iti livram comanda
  4. Apasa butonul TRIMITE COMANDA
  5. Plateste cu cardul si finalizeaza comanda
Este atat de simplu! Mai departe ne ocupam noi - realizam comanda conform instructiunilor tale si ti-o livram in maxim 48h! Vei primi SMS si email cu nr. AWB si vei putea urmari statusul livrarii oricand. 

Suport clienti 09:00 - 18:00

0751681666 contact@onixbox.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!